Vectra C Farlarım yanık kaldı ne yapabilirim ??

Mehmet MERMER

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar vectra c min farları açık kaldı kontağı kapatınca sönüyor fakat açınca düğme kapalı olduğu halde yine yanmaya devam ediyor.Elimde güvenlik kodu da yok ne yapmam lazım ??? şimdiden teşekkürler..:(

far sensörü mü arızalı acaba?

Düğme kapalıysa sensörde devre dışıdır.. Son günlerde aracınızı bilgisayara bağlattınız mı bağlayan arkadaş gündüz farı özelliğini açmış olabilir. Bu mod açıkken far düğmesi kapalıyken yarım kontakta parklar motor çalışınca kısalar yanar

far sensörü arıza yapmış olabilir....

Arkadaşlar teşekkürler hepinize ilginizden dolayı sorun çözüldü tüp taktırmıştım ustalar akü başlığını sökünce böyle bir şey başıma gelmişti fakat opel servisinden çıkan bir usta sorunumu çözdü oda şöyle oldu; far düğmelerini söküp arkasında bulunan soketi çıkarıp kontak kapalı iken tekrar takınca sorun çözüldü farlarım normale döndü böyle bir şey birini başına gelirse bu şekilde sorununu çözer umarım tekrar teşekkürler...

Arkadaşlar teşekkürler hepinize ilginizden dolayı sorun çözüldü tüp taktırmıştım ustalar akü başlığını sökünce böyle bir şey başıma gelmişti fakat opel servisinden çıkan bir usta sorunumu çözdü oda şöyle oldu; far düğmelerini söküp arkasında bulunan soketi çıkarıp kontak kapalı iken tekrar takınca sorun çözüldü farlarım normale döndü böyle bir şey birini başına gelirse bu şekilde sorununu çözer umarım tekrar teşekkürler...

Genellikle sorunu paylaşan arkadaşlar forumdaşlarımızdan fikirlerini alır, ancak sorunu hallettikten sonra nasıl hallolduğuna dair bilgi vermeyi atlarlar. Bu nedenle, karşılaştığın sorunla birlikte, sorunun çözümünü de paylaşan yaklaşımın için kendi adıma ben teşekkür ederim.

Geri