Vectra C Far Boyama (öneri)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maximm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maximm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar far boyama konusunda kararsız kaldım size danışayım dedim.
Benim vectra nın rengi bamboo yeşili. standart farları görüldüğü gibi beyaz. siyaha boyansa örnekteki gibi sizce nasıl olur.beyazda hoş duruyo bence.
önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

bild-2293.jpg

şimdiden teşekürler...

Son düzenleme:
bence süper oluyo.

yapma imkanınız varsa bence düşünmeyin güzel olur..

iyi olur

İmkanınız varsa boyamak yerine bunları satıp fabrika çıkışlı siyah olan farlardan almanız daha sağlıklı olur.. iyi bir ustanın elinde de yapılsa su alabiliyor ya da buhar yapıyor buda çok daha büyük sıkıntılara neden oluyor.. Olacak diye birşey yok tabi sorunsuz çalışanlarda var ama hazırı varken sonradan yapmak pekte sağlıklı olmasa gerek ;)

İmkanınız varsa boyamak yerine bunları satıp fabrika çıkışlı siyah olan farlardan almanız daha sağlıklı olur.. iyi bir ustanın elinde de yapılsa su alabiliyor ya da buhar yapıyor buda çok daha büyük sıkıntılara neden oluyor.. Olacak diye birşey yok tabi sorunsuz çalışanlarda var ama hazırı varken sonradan yapmak pekte sağlıklı olmasa gerek ;)

dostum bende öyle isterimde, bi kaç siteye baktım. orjinal bulamadım.hem bulsak bile biraz tuzludur gibime geliyo...

valla nasıl yapıldığını bilmiyorum ama boyamanı ısrarla tavsiye ederim mükemme lolmuş...

ben boyattim cok memnunum sadece 2 kez buhar yapti onun disinda herhangi bi sorun yok. eger iyi bi ustada yaptirirsan sorun olmaz...

ben boyattim cok memnunum sadece 2 kez buhar yapti onun disinda herhangi bi sorun yok. eger iyi bi ustada yaptirirsan sorun olmaz...

Dostum kaça boyattın? bide bu boya akma fln yapmaz heralde dimi???

Bizim burda sağlam boyacı bulamadım yaa:(

120 ye boyattim. boya da akma falan olmuyo zaten 10-15 dk icinde kuruyo bi de isiya dayanikli boyayla boyuyolar. ankara ya yakin biyerde olsan gel burda yaptiralim dicem ama pek yakin diilsin :D

Geri