sevgili arkadaşlar selamlar vectra c 2004 aracımı satıp yerine 1.7 cdtı astra classik 2 almayı düşünüyorum astranın yakıtı inanılmaz düşük (4,8 lt / 4 lt) ne dersiniz sayglar:bir:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vectra C ile dizel Astra G yi hiç kullanmadım, o nedenle onları kıyaslayamam ama şu an hem benzinli 2.0İ Vectra A hem de LPG'li 1.4İ Astra F kullanan birisi olarak; Astra'nın yakıt tüketimi Vectra'ya oranla düşük, yedek parçası da daha ucuz ama her zaman için konfor ve performans açısından Vectra'yı tek geçerim.
Vectra C ile dizel Astra G yi hiç kullanmadım, o nedenle onları kıyaslayamam ama şu an hem benzinli 2.0İ Vectra A hem de LPG'li 1.4İ Astra F kullanan birisi olarak; Astra'nın yakıt tüketimi Vectra'ya oranla düşük, yedek parçası da daha ucuz ama her zaman için konfor ve performans açısından Vectra'yı tek geçerim.
Abi ekonomisi batsın vectram nere de? Diyor musun? Yolda :rakir:
ekonomi çok önemli agam uzun yol haricinde binemiyorum allaha şükür![]()
vectra da lpg vardır galiba. eğer sıkıntı yok ise bence de gerek yok. dizel astra yakıt olarak ciddi az evet ama km düşük olmalı dizel 2. eli biraz sıkıntılıdır hep bana göre. çünkü geçimişinde yakıt nasıl alındı nasıl kullanıldı vs. birde her kişi dizel araç kullanamaz bana göre
Hem atım doru olsun hemde arpa yemesin diye bir şey yok şahsen benim atım doru olsun arpayı da çok yesin ama hakkını da versin[/QUOTE
:rulet: