vectra c amortisör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OPELCD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OPELCD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese iyi akşamlar 2004 vectra c 117000 aracımda bugün farkettiğim kasislerden geçerken ön taraftan böyle gacır gucur ses yaptığını farkettim arabayı evin önüne parkettiğimde bu amortisörlerin olduğu yere bastırıncada bu ses geldi acaba amortisörler patlak olabilirmi yada ön takımdan değişmesi gereken parçalarmı var forumdaki herkese iyi akşamlar allaha emanet olun

lifte kaldırmadan anlayamassın amortisörlerinden yağ akmışsa amortisörlerin patlamış demekdir..

arkadaşım cevabın için saol peki bir rot balansçıya gitsek o söylermi ön takımda değişecek parçaları bu konularda fazla bilgim yoktur saçma sorular sorarsam affedin

yok olurmu anlarlar tabi.

Arkadaşım... en yakın servise git ve viraj lastiklerini yağlamasını iste... para da verme basit bir iş... benim çok başıma geldi... özellikle yağmurlu havalardan sonra yapar o sesi...

Arkadaşım... en yakın servise git ve viraj lastiklerini yağlamasını iste... para da verme basit bir iş... benim çok başıma geldi... özellikle yağmurlu havalardan sonra yapar o sesi...

viraj lastiklerinden kastın salıncakların başındaki fişek denen lastiklermi
gres yağıylamı yoksa motor yağıylamı rica etsem biraz daha açıklarmısın

cevaplayan arkadaşlar çok saolun sevise gittiğimde ne işlem yapıldığını yazarım allaha emanet olun

Geri