Öncelikle seni de bu işin içine soktuğumu sen de biliyorsun 2-3 lira daha ucuza temin etme açısından Murat Abi

bana 400 tl ye geldi...İstanbul valeo disbratöründen temin ettirdim...Henüz montajını yapmadım ama türkçe kılavuz da eklenmiş..Çok zor değil..Sinyallere ve aracın hız verisini alabileceği radyo ya da abs gibi akımlara paralellenecek..Bir de tabi kontağa bağlanacak... Ürünün 4-5 özelliği var..İlki aracı orta şeritte tutma..Diğer kırmızı ışıklarda durduğumuzda öndeki araç hareket ettiğinde ya da kırmızı ışık yeşile döndüğünde uyarmak...Bir diğer özelliği; sinyal vermeden yapılan şerit değiştirmelerde uyarıda bulunmak..Uyarı ses ikazı ile oluyor..Bir de ani fren ve hızlanmalarda saniyede 8 kare çekebilen bir kamerası mevcut..Bu da kazalarda iş görmesi açısından faydalı..Yalnız şerit ihlali söz konusu olduğunda 2 saniye içinde devreye giriyor yazıyor..Bu süre biraz uzun gibi görünebilir ama sonuçta hiçbir donanım sürücüsüne kaza yapmadan bir sürüş vaad etmiyor..Herşey yine sürücünün dikkatinde bitiyor..