Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jantların görünümü çok hoş, yalnız jant tercihi yapılırken et kalınlığına bakmadınız sanırım, bu kalınlık araç için uygun olmamış. Lastiklerinizi değiştirdiğiniz zaman biraz daha ortaya çıkacaktır. Bu haliyle maalesef jant çok güzel görünse de pek olumlu bakamıyorum.
Jantların görünümü çok hoş, yalnız jant tercihi yapılırken et kalınlığına bakmadınız sanırım, bu kalınlık araç için uygun olmamış. Lastiklerinizi değiştirdiğiniz zaman biraz daha ortaya çıkacaktır. Bu haliyle maalesef jant çok güzel görünse de pek olumlu bakamıyorum.
Bu jantlardan temin etmem benim için teselli kaynağı..Bunun yanında jantlar içeride de olsa işime gelir; çamur toz toprağı davlumbaz içinde bıraktırır..Bütçe olarak 225/45 ya da 215/50 lastik almaya şu an uygun olmadığımı önceki yorumlarımda söylemiştim..İlk fırsatta lastikleri büyüteceğim..Onun dışında yorumlar için teşekkürler..Bence jantlar bu haliyle de güzel duruyor..GTS jantlarından çok daha iyi
Şuan sizin jantların ebatı nedir? Ben de jant almayı düşünüyorum da ne alacağıma karar veremedim. Vossen veya GTS jantı düşünüyorum. Son tercihim de Insıgnıa Cosmo jantı