- Konuyu Başlatan
Dediklerinize katılıyorum aynı zamanda fren disklerini ve tertibatlarını daha hızlı soğutma görevi bile var oluşturdukları hava dalgalarıyla..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön tamponda ki yan girişe kırmızı,siyah ve sarı şeklinde almanya bayrağı fena olmazdı bencebi de parkları da beyaz yaparsan okey. Her fotoda ayrı ayrı eleştiriyorum ama kusura bakma, zamanla dank ediyo saksıya
![]()
serdar jantlar cok yakışmış gercekten.ancak sanki içeridemi kalmıslar yoksa banamı öyle geldi ?
bu arada bende bir kac aya jantlanmak istiyorum..pek karar verememekle birlikte 17 - 18 inc arasında gidip geliyorum.
jant modeli olarakta orjinallige sadık kalarak bu jantı düşünüyorum sence yakışırmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-opel-janti-5x110-18-inc-115600650/detay
ben bu jant işini tam çözemedim zaten pek bi bilgim yok et degerleri falan
bu arada ben nilüferde oturuyorum bayramdan sonra bursada olacagım.senin plakada j ile baslıyor nilüfer tarafındamısın ? hem görüşmüş oluruz araclarımızı bir kac pozlarız hemde fikirlerini yardımlarını almıs olurumvectrayıda baya merak ediyorum
plaka ışıklandırmasında hangi ürünü kullandınız acaba?