Vectra & bora

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bacadir68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sürücüsü fazlaca gaza gelmiş durumdayken 1,6 lt bora ile kırmızı ışıkta kalkışta nasıl eğlenirsiniz?

hemen yazmısın...:D:Dbugun yine çok güldük kardeşim...ya neydi o öle adam bir baktı pir baktı...adam sonradan yanlarından geçerken hiç gözünün ucuyla bile bakmıyordu...:Dbence eve gidip arabayı bir yerlere sokmuştur o hezimetten sonra...ama şuda var tüp yok benzin lambasıda yanıyor... benzin bitecek diye korkmuyor da değildim...:D

eee fikri olan yok mu? o kadar DTI vardı civic'lere kafa tutmaya çalışan, anahtarını kaybeden... falan filan. nasıl eğlenirsiniz? basit bir soru. olayı yarış mantığı olarak düşünmeyin. sadece yanınızda duran araç eğer size artislik yapıp gaz veriyorsa ona en iyi cevabı nasıl verirsiniz...

Gözümü ışıklara dikip gaz vererek, arkadaşın ayranının kabarmasını sağlarım. Yeşil yandığında lastiklerini ciyaklatarak patinaj yapa yapa o fırlayıp uzadıktan sonra, yavaşça normal şekilde kalkar keyifli keyifli yoluma bakarım ;)

Gözümü ışıklara dikip gaz vererek, arkadaşın ayranının kabarmasını sağlarım. Yeşil yandığında lastiklerini ciyaklatarak patinaj yapa yapa o fırlayıp uzadıktan sonra, yavaşça normal şekilde kalkar keyifli keyifli yoluma bakarım ;)

bahadırın yaptığına benziyor ama bahadırın yaptığı daha eğlenceliydi...:Dben oadamın bahadırın yaptıklarından sonra bakışlarını görmenizi isterdim...

bahadırın yaptığına benziyor ama bahadırın yaptığı daha eğlenceliydi...:Dben oadamın bahadırın yaptıklarından sonra bakışlarını görmenizi isterdim...

gene rahat durmadınız değilmi,,, bu ikili varya;; geçen senede kaymaklı yer altı şehrinde kaybolmuşlardı,,,:)

bora ve golf kullananlar zaten fail ya :) astrayla az dalga geçmezdim :D

bora ağırdır 1.6 102 beygir motorlu olan hele daha da ağırdır ( 0-100 12 sn felan yanılmıyorsam ) ama comfortline temizinden bi bora tadından yenmez ...
sürüş keyfi ,konforu , sağlamlalığı ,güvenliği vs fenomen olmuş bi araçtır hakkını yemeyelim ...
kalkışta eğlenmenin en tatlı yolunu arkadaş yukarda anlatmış aynen katılıyorum ...

Son düzenleme:

yapmışlığımda vardır hamdolsun :D

daha eğlenceli derken tam olarak naptınız abi :D

Geri