Şuanda 2000 model Vectra 2.0 CDX Otomatik ve deri döşeme opsiyonlu arabaya biniyorum. arabayı geçen sene 17 tane seçeneğin içinden seçmiştim
1 yıldır sorunsuz ve mutlu mesut biniyorduk ama yakın zamandaki şanzıman revizyonu bizi çok yordu, arabadan da soğudum biraz. artık gaza basarken acaba şanzıman doğru çalışıyormu, doğru devirde vites atıyormu, sıyırma yapıyormu vs. düşünmeden kullanamıyorum. zaten 2.el arabaya hiç güvenemeyen biriyim, geçmişini bilmiyorum, mekaniği ne durumda bilmiyorum o yüzden güvenim sıfır. otobanda bile arabaya güvensizlikten 130'u geçmedim.
arabayı 190.000'de aldık, şuan 213.000'de, LPG yok ve motorla ilgili bir sıkıntımız yok çok şükür. şanzıman problem yaptı onu yeniledik. 1-2 ufak elektronik sorun var onları da yaptıracağım. 2 yetkili servise ve geçmiş kayıtlarına baktırdım kazası yok ama malesef tavan hariç boya var, eski sahibi çizikler için keyfi boyattım dedi. içi ve döşemeleri temiz, yıpranma yada yırtık yok. 2000-2007 ve 2010'dan bugüne yetkili servis arabası olduğu için kayıtları var, plakadan incelenebiliyor.
biz aldıktan sonraki geçmişi şurada;
http://www.opelim.net/forums/showpost.php?p=1427387&postcount=1
epey detay verdim
arabaya yaptığımız herşeyi en iyi şekilde yaptırdık çünkü araba alım satımı yapmıyoruz, binmek için aldık bu arabayı. ama dediğim gibi soğudum biraz. bu yüzden muadil bişeyler bakıyorum ama bu arabanın keyfinden vazgeçemiyorum. deri döşeme, mercekli xenon, dijital klima, 2.0 motor, yol bilgisayarı, otomatik vites (annem ve babam için) hiçbir donanımdan vazgeçemiyorum
başka CDX'lere bakıyorum, içime sinecek bir Vectra bulamadım. sizce bu arabanın yerini ne doldurur? (max. 20.000 TL)

arabayı 190.000'de aldık, şuan 213.000'de, LPG yok ve motorla ilgili bir sıkıntımız yok çok şükür. şanzıman problem yaptı onu yeniledik. 1-2 ufak elektronik sorun var onları da yaptıracağım. 2 yetkili servise ve geçmiş kayıtlarına baktırdım kazası yok ama malesef tavan hariç boya var, eski sahibi çizikler için keyfi boyattım dedi. içi ve döşemeleri temiz, yıpranma yada yırtık yok. 2000-2007 ve 2010'dan bugüne yetkili servis arabası olduğu için kayıtları var, plakadan incelenebiliyor.
biz aldıktan sonraki geçmişi şurada;
http://www.opelim.net/forums/showpost.php?p=1427387&postcount=1
epey detay verdim

başka CDX'lere bakıyorum, içime sinecek bir Vectra bulamadım. sizce bu arabanın yerini ne doldurur? (max. 20.000 TL)