Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracıma tüp taktırmayı düşünüyorum ama cevreden duydyğum kadarıyla başta ateşleme bobini olmak üzere bazı sorunlara yol açıyormuş bu konuda tecrübeleri olanlar paylaşsın
Aracı alalı 2 yıl oldu. Aldığımda üzerinde vardı şimdiye kadar hiç bir eksi yönünü görmedim gayet uyumlu. Aracın üzerinde olmasada hiç düşünmeden taktıracaktım. Vectra 2.0 gls 1997
Bende memnunum bi sorunla karşılaşmadım.. Sorunları olanlar genellikle yanlış montajlanma , ehli olmayan kişilerin yapması ve nadir olarak LPG kiti takan firmaya gelen LPG kit serisinde anormallik olması..
haziran 2009 da taktırdım 10.000 km oldu 1 ay önce bobin arızası yaptı deiştirdim ama lpg den kaynaklanıyo diye bişi yok benzinli araçlar da yapabiliyo bu arızayı.. bence düşünme lpg taktırmayı direkt olarak taktır, benim en ufak bi memnuniyetsizliğim olmadı ayrıca performans olarak da hiç bi fark yok diyebilirim. (LANDİRENZO)