vectra b ye tüp taktırıp pişman olan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytac55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aytac55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracıma tüp taktırmayı düşünüyorum ama cevreden duydyğum kadarıyla başta ateşleme bobini olmak üzere bazı sorunlara yol açıyormuş bu konuda tecrübeleri olanlar paylaşsın

Aracı alalı 2 yıl oldu. Aldığımda üzerinde vardı şimdiye kadar hiç bir eksi yönünü görmedim gayet uyumlu. Aracın üzerinde olmasada hiç düşünmeden taktıracaktım. Vectra 2.0 gls 1997

Bende memnunum bi sorunla karşılaşmadım.. Sorunları olanlar genellikle yanlış montajlanma , ehli olmayan kişilerin yapması ve nadir olarak LPG kiti takan firmaya gelen LPG kit serisinde anormallik olması..

yaklaşık 2 sene oldu taktıralı,gayet memnunum...zavoli :)

aracı alalı 2.5 yıl oldu aracın üstünde vardı gayette memnunum.

zavoli marka var ve şimdilik memnunum, bi yamuğunu görmedim daha... :)

haziran 2009 da taktırdım 10.000 km oldu 1 ay önce bobin arızası yaptı deiştirdim ama lpg den kaynaklanıyo diye bişi yok benzinli araçlar da yapabiliyo bu arızayı.. bence düşünme lpg taktırmayı direkt olarak taktır, benim en ufak bi memnuniyetsizliğim olmadı ayrıca performans olarak da hiç bi fark yok diyebilirim. (LANDİRENZO)

2 seneye yakındır Zavoli var sorun yok.

1.6 motorlarda ateşleme bobini sorunu yaratıyor.arıza verdiğinde değiştirirsin 170 tl fiyatı var.2.0 larda lpg sorunsuz.

2.0 Gls de Landi Renzo Kullanıyorum.Hiç sorun çıkarmadı.Benzine göre az bi performans kaybı dışında.

Geri