Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mahalledekı usta gaza abire abanırsan yag atar ırçın kullanma bişey olmaz diyor ne yapmam lazım sizce yaptığım km 750 1 litre yağ
geçmiş olsun arkadasımBana özelden aracım cok yakıo dediğinde bende her şeyi söylemiştim sana en sonundada arabanın motoru gidicidir demiştim,çünkü sana ustan egzozdan su atan araba sağlıklıdır ıvır zıvır demişti
opelin karakteri değil bu olay,benim görüşüm araclara bakım yaptırıyoruz hava filitresi yağ yağ filitresi ıvır zıvır,bence motorun kalbi gibi olan bi parçayı kontrol etmeyi esgeçiyoruz oda yağ pompası
Ben 30 binde bir yağ pompasının basıncını ölçtürürüm
![]()
sana şöyle bi şey anlatayım,başına gelen aynı olay benmde başıma geldi,benim 88 model 3.20 E30 um vardı,kaldırıma cıkmam sonucu krank yamuktu,yaptırmadım,belli devirde tuhaf dizel sesi cıkartıyodu,1,5 sene yamuk krankla bindim en sonunda rolantide motorun içinden sanki pistonlar parçalanmıs gibi ses geliyodu,orta devirlerde dahada fenaydı,açtım kaputu baktım gram yağ kalmamıs,keske yağına bi baksaydınız
yağını devamlı kontrol edıyorum iç bir zaman bitmedi sürekli eksiltiyo araç uyarıyor zaten birgün uyardıgında direkt ustaya gıttım aracın icindeki yagi koyması için ona bir kova verdim sonra yagı şişeye koydum 2.50 litre yağ vardı anlamıyorum
Siz aracın km sinden eminmisiniz acaba, o kmde o kadar yag yakması imkansız gibi bir şey, sürekli yüksek devir kullanılmış olabilirmi acaba...