Baki bey, olayı anladığımı ifade ettim... benden büyüksün saygımdan şöyle dedim, bundan böyle dedim demene gerek yok açıkçası iğnelemeye gerek yok.
Aracınızdaki arızanın küçük olduğunu anladığımı ifade ettim zaten, ancak konunun gidişatında ki anlatımından dolayı ben ilk yanlış anlamışım
ilk attığım mesajda da bu zaten açıkça belli 2100 tl ye motormu yapılıyor şaşırdım açıkçası dedim. Sonra konuyu daha detaylı okuyunca gördüm ki siz yatak saran bir motorda sadece 2 adet piston kolu değişiyorsunuz, iticilerden, kadehlerden, kranktan bahsetmiyorsunuz bile. Siz rektefiye değil sadece ONARIM yapıyorsunuz.
Bunun sonuncunda 2100 tl nin normal bir ücret olduğunu söyledim bende, ki aynen öyledir. Konuyu okuduğumda 2100 tl den bahsederken sanki o paraya komple rektefiye yapıyormuş edası çıkıyor. Bir mesajınızda da motor komple elden geçecek yazmışsınız, bundan dolayıdır ki yanlış anlaşılmalar olmuş benim tarafımda
Sonuçta açıklık getirdim, fikrimi paylaştım beğenseniz de beğenmeseniz de, tekrar güle güle kullanın.