vectra b yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak_gt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burak_gt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar gene ben :) araç alımında kararsız kaldım dün birtane 98 vectra b cd buldum araç full+full herşey var araçta 159 binde füme renkli otomatik 12 Liraya felan alabilirim aracı alsam otomatik randıman verirmi birde rahat satılırmı?

Ben böyle bir aracım olsa 12.000 TL'ye asla satmazdım, sen olsan satarmıydın? Bence istenen fiyat araca göre ucuz, o nedenle aracı almadan evvel çok iyi bir şekilde incelettir derim. Diğer yandan 4 senedir otomatik bir Vectra A kullanıyoruz ve konforundan son derece memnunuz. Yıllardır yoğun Ankara trafiğinde manuel araç kullanmış biri olarak otomatik aracı keşke yıllar evvel alsaymışım diyorum.

1.6 GL ler o paralara giderken 2.0 CD o paraya verilmesi düşündürücü. Bence de sağlam bi ustaya gösterin, taklalı ya da tır çarpmış falan olmasın. Sağlam bi kazası varsa ne öndüzen tutar ne de sessizlik anlamında konfor göremezsiniz.

bencede fiyatı baya bı düşük mutlaka birşeyler vardır
fiyatına aldanıp ihaleyi sahiplenmeyin derim
düzgün 97-98 cd lerin piyasası 15-16 civarı
motor aksanı sıkıntılı çıkarsa cebinizden 3-4 lira çıkar size daha pahalıya gelir
iyi düşünün, işi bilen ustalara bakıtın derim

bidaha vectra almam :D

fiyat bana görede düşük geldi km de fazla değil bence 98 model araç için satan kişi araçta bir sorun varsada idarelik yaptırmıştır yetkili servise götür bence 50-60 ver ekspertiz çıkarsınlar kafan rahat olur alsanda almasanda...

manuel al otomatik genç işi degil :) herekze iyi aksamlar yanlıs anlamayın

vectra kulanıcısı olarak otomatik vtesler çok rahat ama vactrada otomatik bizim buralarda tutulmuyor ikinci eli zayıf neden tutulmadığını bende bilmiyorum

walla ben olsam bende güwenmezdim.geçen hafta pazarda galerici aracıma 13-14 eder dedi yüzüne kaşı nası söwdüm :D

hakkaten ne küfür yiyor bu adamlar

Geri