Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fotolar insanı çok yanıltıyor ondan sormadan edemedim sen bilir misiin bilmiyorum benim corsa için arka viraj demiri arıyorum ingilterede adamlar corsa c için olan aftermarket ürünü takmışlar acaba direk uyumlu mudur özelden viraj demirinin linkkini atıyorum
Asıl senin body kite hasta olacağını düşünüyorum bitince.Farları alıp oktay beye yolladım.fiyat konusunda burdan bişi yazmıyorum,özelen detaylı bilgi verirm.
Bodykit falan görsel de benim kulaklar hassastır, o wastegate sesi o turbonun yüksek basıncıyla puhuhuhu yapan blowoff falan amanın ya onları bekliyorum ben. Oktay abi'nin işler zaten efsane, eşsiz olmuş farlar resmen...
Bodykit falan görsel de benim kulaklar hassastır, o wastegate sesi o turbonun yüksek basıncıyla puhuhuhu yapan blowoff falan amanın ya onları bekliyorum ben. Oktay abi'nin işler zaten efsane, eşsiz olmuş farlar resmen...