Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
marşpiyeller ve arka tampon un yan kısımları hariç göze hoş geliyor,aslında arkadaki kanat yerine ya bir dtm yada 2-3 parmaklığında bir spoiler daha hoş olabilirmi..
zaten ikisi arasında kaldım.Senin verdiğin irmschler body kit diye geçiyor sanırım.Ama intercooler alanı dar.Benim body kitte intercooler için daha geniş alan var,ve alta hella tarzı sis atmayı düşünüyorum.
Günlük kullanım için düşüncene katılıyorum ama pekde günlük kullanım aracı olmıyacak bitişinde.Bir kaç fuar durumu da var,o yüzden bu kit sade kalacak gibi.
Tampon üzerinde biraz plastik işlemi yaparak bu hale getirmişler ama sizin intercooler herhalde bir hayli büyük olacak, sığmaz tahminimce.
Riger body kit ön kısmı sanki daha geniş gibi veya biraz kaba olduğu için bana öyle geldi. Al sana haşin tampon [MENTION=30979]selo06[/MENTION]
Zender tamponu 100-150 liraya bağlayan bir eleman buldum abi, batumdan ayarlıyo sen ve bikaç kişi sayesinde bertone hedefimi silip vectra alıcam kerem abi i500 yapcem