vectra b uzaktan kumanda (çözemedim...)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ajangfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ajangfb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bunların çok elemanlı olanı bizim vectra 1996 model aracın uzaktan kumandası diğeride yine aynı vectra b uzaktan kumanda kasası gibi ama programlama yapmıyor fark nedir b1 b2 farkı olabilirmi???

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0157.webp
    Fotoğraf0157.webp
    39 KB · Görüntüleme: 116
  • Fotoğraf0160.webp
    Fotoğraf0160.webp
    44.1 KB · Görüntüleme: 83
  • Fotoğraf0161.webp
    Fotoğraf0161.webp
    43.2 KB · Görüntüleme: 76
bunların çok elemanlı olanı bizim vectra 1996 model aracın uzaktan kumandası diğeride yine aynı vectra b uzaktan kumanda kasası gibi ama programlama yapmıyor fark nedir b1 b2 farkı olabilirmi???

elle programlama yapmıyorsa tech 2 ile programlat o zaman olur servis yolu görünmüş sana da fazla malıyetli bi işlem diil

bendede 97 model b kasa vectra 2.0 gls var kumandam seninkinle aynı proglamlama el yapıyordum şöyleki araç park halinde kontağı açıyorsun ama çalıştırmadan kumandanın üzerindeki aç kapa tuşlarından birine basıyorsun merkezi kilit bir kereye mahsus otm açıp kapatıyor ve prglama tamamlanıyor kodu yüklüyor kendi.eğer kumandanın tuşları basmıyorsa aç kapa yapmıyorsa kumandanın içindeki mavi tuşlu butonları elektronik malzeme satan bir yerden alıp herhangi bir elektronikten anlayan birine değiştirebilirsin ve sorunun çözülür aynısını bende bu gün yaptım sorunum çözüldü.fiatına gelince 2 ad buton 3 tl işçilikte 5 tl verdim hepsi bu kadar.

Son düzenleme:
fotoğraflar cok kötü
net varmı?
acıklayayım

Geri