Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet usta aynen dediğin gibi lpg ciye gittim kablolarla oynarken birden araç stop etti tesisat kablolarından kıvılcım atmaya başladı tesisat kabloları kavrulmuş allahtan tanıdık yetkili serviste çalışan bi elektrikçi abimiz vardı geldi soyulan kabloları çıkarıp yerine yeni kablolar çekerek onardı tesisatı bu kabloları ısıya dayanıklı hale getirmek için benim uygulayabileceğim veya kabloları izole edebileceğim bi yöntem var mı?
kabloları güzel sıvazlayıp bantladıysa sorun çıkmaz sanıyorum ... ayrıca Musa ustam araç lpg li yetkili servisler almaz sanıyorum özel serviste tesisatı kontrol ettirin Muammer abi...saygılar...
kabloları güzel sıvazlayıp bantladıysa sorun çıkmaz sanıyorum ... ayrıca Musa ustam araç lpg li yetkili servisler almaz sanıyorum özel serviste tesisatı kontrol ettirin Muammer abi...saygılar...