Vectra B Ön Takım AmortisörLer

berceste40

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ÖnceLikLe MerhabaLar...
Aracım 97 modeL vectradır ön takım amotisörLeri patLamış ve değiştireceğim amortisör fiyatLarı ne aLemdedir ve değişince çok fark ediyormu onu öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürLer...

elbettekı farkeder,patlamıs amortısörler hep calısır,darbeyı sönümlemez,vıraja gırersınız yatar,bozuk yolda on takım vurur sesı rahatsız eder,yolda gezme yaptırır, hatta durmaya yakın frene bastıkca aracınız kafa sallar,eskı amerıkanlar gıbı selam verır..değiştirin elbet faydasını gorursunuz,fıyatlara gelınce,bır cok marka var pıyasada,100 lırayada bulursunuz 200 lırayada,ustanızın tavsıye edecegı markayı almanızı tavsıye ederım.

Teşekkür Ederim Dostum...

tanesi 90 tlden bende değiştirtmiştim. 6 ay sonra onlarda patlamış garantiden değiştirdiler. üzerine biraz daha fark vererek alman malı amrtisörler taktırdım. yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum. şimdilik bir sorun yok. tafsiyem orjinal yada ona yakın kalitede malzeme kullanmannn.......

hımm ben geçenlerde sordum gm malını övdü biraz satıcı gm malı nasıldır amortisörde ?

Yasin bey GM markasından önce eğer pahalı ise monroe kullan aynısıdır.. fiyat olarak uygundur monroe reflex tavisye ederim..para önemli değil dersen sachs veya bilsteinB4 derim ama monroe reflex ugundur fiyat olarak ön 130tl civarı tanesi

hmm teşekkür ederim yardımlarınız için

Geri