Vectra B Lpg Tekleme Sorunu Giderildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkay1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar forumda mesajlarımı incelerseniz bulduğum tüm çözümleri ve tecrübeleri paylaşmayı seven biriyim. Tabiki forumda bende çok faydalanıyorum.
Aracımda 3-4 aydan beri Lpg de iken seyir esnasında sürekli bir tekleme tutukluk silkme gibi tatsız şeyler oluyordu. Bir kaç defa Lpg ayarına girdim fakat bir türlü düzelmemişti. Benzinde deniyordum benzinde yapmıyordu. Artık bu olay canımı sıkmaya başlamıştı. Malum, bir kaç ustaya danıştım tabiki saymadıkları şey kalmıyor sensörlerden falan bahsediyorlar. Bunları denemek elbette para harcamak demek. Bugün daha önce beni büyük bir masraftan kurtaran ustanın yanına gittim. Usta aracı çalıştırdı ve bir kaç defa gaz verdi yola bile çıkmadı ve abi bu buji kablosundan dedi değiştirdi sorun anında çözüldü. Teşekkür ediyorum bu ustaya.
Bende bu tecrübeyi sizlerle paylaşmak istedim...

Paylaşım için teşekkürler ustanında ellerine saglık

Sorununuzun çözülmesi sevindirici.geçmiş olsun.ayrica mod arkadaşlar bu tür ariza ve giderilme yollarini tek başlik altina güzelce liste olarak toplayamazlar mi?resmen elimizde tamir hakkinda kütüphanemiz olur.ben adima rica ediyorum.mümkünse eğer olmaz mi??

tekleme denınce bujı kaplosunda oldugunu ben hemen anlamısdım lpg lı araclarda duzenlı olarak yılda bır bujı kaploları degıstırılmesı gerek dıye dusunuyorum gm marka 220 tl
yan sanayı dıye tabır edılenler 50tl ıscılık degıl

bende wardı tekleme bende buldum sonundas katalızor cıktı arac rolantıde stop edecek gıbı oluyor topluyor benzınde ıse cok kucuk bı rolantı sallanması oluyordu arabaya sekman attırdım bobın degıstı buzı degıstı elk aksamı ıle ılgılı heryer deegıstırdım tup beynı denedı fılıtrelerı degıstı sorun gıderılmemıstyı sımdı ıse katalızorun kestıgını anladık ama bıraz gec oldu ınsan cözulemeyen bı arızaya bukadar basıt bısenın yol acacagını tahmın bıle edemıyor

arkadaşlar bu sorunu x20ev motorda benim başıma geldi dün itibariyle sürekli yapmıyor ama hem lpg de hemde benzinde ara ara yolda gider iken özellikle araç ısındıktan sonra sıklaşıyor.
usta motor tesisatı kontrol edilecek diyor ancak ben 4 ay önce komple motor tessisatını yeniletmiştim :help:

Geri