Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracım 97 vectra CD klima problemi için servise gittim uzun uğraşlardan sonra klima kompresörünün değişmesi gerektiği söylendi, izmirde bu klima kompresörünü tamir ettirebileceğim bir yer bilen varmı acaba???
bence bir iki yere daha göster. malum böyle sorunlar malesef parça değiştikten sonra da devam edebiliyor...
sırf klima işiyle uğraşanlar var onlar da yardımcı olabilir..
*******************************/288100
aracım 97 vectra CD klima problemi için servise gittim uzun uğraşlardan sonra klima kompresörünün değişmesi gerektiği söylendi, izmirde bu klima kompresörünü tamir ettirebileceğim bir yer bilen varmı acaba???
ikinci el komprosör tavsiye etmem sakın birinci el al sorun çıkarmaz 2 sene önce değiştirdim 750 ye bulmuştum servisten sıfırını.
hatta bir klimacıya gittim bana bunun gazı bitmiş abi dediler bir de baktık ki klima bitmiş git değiştir. tahminim şu anda 1-1,5 falan vardır herhalde tam bilmiyorum da o civardadır.
slm ben adanadan erkan 93 model 2.0 vectra var klima gazı kaçıyor tüm parçalar hortumlar kompresör değişti ama sorun devam ediyor. iç evapatörden şüpheleniyoruz bunun tamiri varmıdır. yoksa çıkma bulabilirmiyiz. çünkü orjinali pahalı 1000-1250 ytl civarı deniliyo adanada tavsiye edebileceğiniz kimse varmı (çevre illerde de olabilir)
slm ben adanadan erkan 93 model 2.0 vectra var klima gazı kaçıyor tüm parçalar hortumlar kompresör değişti ama sorun devam ediyor. iç evapatörden şüpheleniyoruz bunun tamiri varmıdır. yoksa çıkma bulabilirmiyiz. çünkü orjinali pahalı 1000-1250 ytl civarı deniliyo adanada tavsiye edebileceğiniz kimse varmı (çevre illerde de olabilir)