vectra b gögüsü nasıl sökülür???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coleman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar klima düğmerinin bagzılarının ampulleri bozuk onları değiştirmem için gögsü sökmem gerekiyo dimi ben sökebilirmiyim elim yatkındır ama nasıl sökürür onu bilmiyorum.yada sökmeden o ampuller değisirmi.

Ben dörtlü flaşörü denedim.Sökmek kolay. İki yanındaki düğmelere basıp oluşan aralığa iki torna vida ile sağ-sol yapıp hafif hafif ittirince çıkıyor. Fiş şeklinde geçmeler var. Ama ampulleri değiştiremedim, üstelik dörtlü flaşör açma kapama düğmesini bozdum.

normal klimayı pek bilmiyorum ama dijitalinkini sökerken tırmakları kırdım. sen dikkat et kırma. sağda ve solda iki tırnak var

senin ki de dijitaldir büyük ihtimal.. klimanın etrafındaki plastik 2 tırmakla duruyo. ama çıkırtırken çok dikkat et ben tırmakları kırdım malesef. sonra 3 yuvarlagında ön yüzleri vidalı oraya.. sökünce ampülleri değiştirebilirsin

oto elektrikçisine git ben oyle yapmıstım klima duğmesinin ısıgı yanmıyordu sevvis 40 ytl dedi ampul değişmezmi diye sordum adam heyır dedi 5 mt ileride oto elektrikçisi 5 ytl ye değiştirdi:)

ilkeruyucu' Alıntı:
oto elektrikçisine git ben oyle yapmıstım klima duğmesinin ısıgı yanmıyordu sevvis 40 ytl dedi ampul değişmezmi diye sordum adam heyır dedi 5 mt ileride oto elektrikçisi 5 ytl ye değiştirdi:)
peki göğsü söküyomu değistirirken yoksa klina düğmelerinin oldugu yuvarlaklarımı söküyo sadece

coleman' Alıntı:
peki göğsü söküyomu değistirirken yoksa klina düğmelerinin oldugu yuvarlaklarımı söküyo sadece

dijitalde önce yuvarlakların kenarındaki dörtgen plastik sökülüyo. sonra yuvarlaklar. normal klimada tam tersi sanırım

Geri