vectra b garip sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DRaGGeRs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yahu babamda başımın etini yiyo zaten canım sıkıldı birde o sıkıyo çok kurcaladın kadranlarlı ondan olmuştur diye şimdi biraz google de arayınca aynı sorunu yaşayan baya kişiyle denk geldim bu halde de binemiceğimize göre mecbur yaptırıcaz

peki yaptırdıktan sonra bir sorunla fln karşılaşan oldu mu? bursada bi araştırayım varmı yapan yoksa istanbulda fln mı yaptırmalı?

yorumlarınızı okudum gayet güzel yorumlar bende yazım bir tane bildiğin rot balanscıya git deki aracım 140 kmlerde direksiyonum titreme yapıyor de o kontrol edecek flas patlatacak sonra yere indiğinde aracın tc ve abs ışığı yanık kalıcak birz hareket edip frenle chek yap düzelir bu arada o hıza ulastıgında bak bakalım gene 0 a düşüyormu eger düşüyorsa o zaman beynını söktür düşmüyorsa sensör okuma hızında hafızaya almıştır silinir birde bunu dene bakalım saygılar

sorun abs beyninden çıktı 1 yıl garantili olarak bursada yaptırdım içeride yetkili opel servisinden gelme bi vectra daha vardı aynı sorundan gelen inşallah bir daha çıkarmaz bi sorun

benim aracımdada airbag lambası kafasına göre yanıyor,ustaya götürüyorum bilgisayara bağlayıp siliyor arızayı fakat maximum 1 hafta sonra yeniden yanıyor.O kadar sıkıyor ki canımı yakasım geliyor arabayı :@
ciddi bi sorun olsa bilgisayara bağlandığındada sönmez dedi usta ama bilmiyorum. ne yapmalıyım sizce bi tavsiye verin bana :(

benim aracımdada airbag lambası kafasına göre yanıyor,ustaya götürüyorum bilgisayara bağlayıp siliyor arızayı fakat maximum 1 hafta sonra yeniden yanıyor.O kadar sıkıyor ki canımı yakasım geliyor arabayı :@
ciddi bi sorun olsa bilgisayara bağlandığındada sönmez dedi usta ama bilmiyorum. ne yapmalıyım sizce bi tavsiye verin bana :(
Sürücü ve yolcu koltuklarının altındaki kablo bağlantılarında temassızlık oluyordur. Bir kontrol ettirin, gerekirse lehimlenip sağlamlaştırılıyor...

beyin demiştim .... geçmiş olsun

Geri