Vectra B Dikiz Aynası Proje İçin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar self servis bölümümüzdeki bir projemiz için 1 adet vectra dikiz aynası lazımdır.. Elinde fazla olup kullanmayan biri varmı? Veya buna benzer bişeyler :D hayırlı bir iş için lazım sonuçta :D :D :D

maden dikiz aynası derken ,kapılardaki dış aynalardan bahsediyor.elinde kullanmayan arızalı olan varsa yollasın .aynalarımızı bmw ler gibi yukarı doğru açıp kapatalım.

rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruzzzz:D:D:D:D

rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruzzzz:D:D:D:D

totalde araç uzunluğu 2m nin altındaki arkadaşım :D varmı elinde dikiz aynası vectraya göre? :D

benim arabadakini akşam söker veririm ibrahim.

Eliniz deymişken astra F içinde birşeyler düşünseniz ne kadar hoş olur. Bi ayna nasıl katlanmaz ya. Bide utanmadan kullanma kılavuzunada yazmışlar aynalar katlanmaz ama güvenlik nedeniyle darbe anında yerinden çıkar diye. :D Adam gibi katlanan ayna yapsanıza kardeşim. Zaten okadar büyükki sanırısn içinde teleskop mercekleri var 3 km arkadan gelen arabaların analizini yapıyor :D

bende yok kardeşim. Proje derken ??? Meraklandım ben iyice katlanan bir şey ise bende istiyorum şimdiden... :D

Eliniz deymişken astra F içinde birşeyler düşünseniz ne kadar hoş olur. Bi ayna nasıl katlanmaz ya. Bide utanmadan kullanma kılavuzunada yazmışlar aynalar katlanmaz ama güvenlik nedeniyle darbe anında yerinden çıkar diye. :D Adam gibi katlanan ayna yapsanıza kardeşim. Zaten okadar büyükki sanırısn içinde teleskop mercekleri var 3 km arkadan gelen arabaların analizini yapıyor :D
Bizim aynalarda biraz büyük olsa da arkayı görebilsem:D:D

Geri