vectra b cd hata p0403 egzos gazı devirdaim voltaj yüksek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siberdin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siberdin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba
hata p0403 egzos gazı devirdaim voltaj yüksek. Arkadaşlar sorun ne olabilir. Sanıyorum egr den kaynaklanıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Ya temizletip bir süre daha idare edeceksiniz veya yenisini alıp iptal tech2 ile iptal ettireceksiniz.
Forumda hayli konu mevcut egr iptali diye aratırsanız bulursunuz.

merhaba
hata p0403 egzos gazı devirdaim voltaj yüksek. Arkadaşlar sorun ne olabilir. Sanıyorum egr den kaynaklanıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Kardeş bu makinelerde egr sıkıntısı çok nadir oluyor
sizden ricam ve tavsiyem egr nin fişini çekip fişin devamına doğru kablo korumasını sıyırıp kabloların izalasyonunu kontrol edin büyük ihtimal kablolar kavrulmuş ve kısa devre yapıyor izole edin sorun ortadan kalkacaktır.
kontrol sonrası cevabınızı buraya yazarsanız sevinirim.

Merhaba
Muammer bey. Dediğiniz gibi x20xev motorlarda egr pek sorun çıkarmaz. daha doğrusu ben daha hiç rastlamadım. Dediğiniz mantıklı. Op com la yaptığım ölçümde 12,3 v gösteriyo. Yarın kablolara bir bakıyım. Sonucu burdan paylaşırım. Teşekkürler.

Merhaba
Muammer bey. Dediğiniz gibi x20xev motorlarda egr pek sorun çıkarmaz. daha doğrusu ben daha hiç rastlamadım. Dediğiniz mantıklı. Op com la yaptığım ölçümde 12,3 v gösteriyo. Yarın kablolara bir bakıyım. Sonucu burdan paylaşırım. Teşekkürler.

inşaallah sorunun çözülür.
kardeş %99 dediğim yerdedir problem eğer sorun buysa çok kolay olur işin

Sorun çözüldümü kardeş.

İşen çıkınca hemen hava kararıyor dahaca bakamadım . Yanlız herkes senin dediğin gibi konuşuyo 2.0 motorlarda kablo sorun oluyomuş. Herkes kabloyu kontrol et diyor. Baktığım zaman en kısa zamanda yazıcam buraya

kullandığın yakıttanda kaynaklanabilir istasyonu bi değiştir istersen

İşen çıkınca hemen hava kararıyor dahaca bakamadım . Yanlız herkes senin dediğin gibi konuşuyo 2.0 motorlarda kablo sorun oluyomuş. Herkes kabloyu kontrol et diyor. Baktığım zaman en kısa zamanda yazıcam buraya

bence en kısa zamanda bak
kablo olayı allah korusun daha farklı ,daha büyük sıkıntılara yol açar

kullandığın yakıttanda kaynaklanabilir istasyonu bi değiştir istersen

Voltaj hatası veriyorsa kablo şasesi ile alakalı olacağını tahmin ediyorum,
yakıtla alakası olamaz bence.

Geri