arkadaşlar aracımın deri direksiyonu yıpranmıştı çok kötü görünüyodu kaplatmak pahalı olduğundan kendim temizledim ve boyadım harika oldu
kullanılan malzemeler 0 ve onun bir üstü zımpara(1tl) su bazlı deri boyası(5 tl) işte resimler
önce direksiyonu 0.5 zımpara ile her tarafını zımparaladım
aşınmış yerlerle aşınmamış yerleri aynı seviyeye getirmek ve üstündeki eskimiş boya tabakasını kaldırmak için
ardından 0 zımpara ile yüzeyini mümkün olduğu kadar pürüzsüzleştirdim
sonra temiz bir bezle temizledim tozunu vs. ardından ilk kat boyayı attım ve 1-2 gün derinin iyice emmesini bekledim.ilk kat boyadan sonraki hali
bikaç gün sonra sadece 0 zımpara ile tekrar pürüzleri aldım
tekrar temizleyip 2. kat boyayı attım işte sonuç
boyayı ince bir tabaka halinde ve yedirerek uygulamak gerekiyor ben küçük bir süngerle boyadım boyayı aldığınız yerden verirler zaten.şimdiki hali çok güzel ama kurudukça daha da güzel bir hal alıyor tavsiye ederim beklediğimden çok daha güzel oldu araştırdım çok uzun süre böyle kalıyor gelişmeleri tekrar paylaşırım yapmak isteyene kolay gelsin
kullanılan malzemeler 0 ve onun bir üstü zımpara(1tl) su bazlı deri boyası(5 tl) işte resimler
önce direksiyonu 0.5 zımpara ile her tarafını zımparaladım

ardından 0 zımpara ile yüzeyini mümkün olduğu kadar pürüzsüzleştirdim

sonra temiz bir bezle temizledim tozunu vs. ardından ilk kat boyayı attım ve 1-2 gün derinin iyice emmesini bekledim.ilk kat boyadan sonraki hali

bikaç gün sonra sadece 0 zımpara ile tekrar pürüzleri aldım

tekrar temizleyip 2. kat boyayı attım işte sonuç

boyayı ince bir tabaka halinde ve yedirerek uygulamak gerekiyor ben küçük bir süngerle boyadım boyayı aldığınız yerden verirler zaten.şimdiki hali çok güzel ama kurudukça daha da güzel bir hal alıyor tavsiye ederim beklediğimden çok daha güzel oldu araştırdım çok uzun süre böyle kalıyor gelişmeleri tekrar paylaşırım yapmak isteyene kolay gelsin