Vectra (B) Cd 2.0 otomatik yorumlarınız önemli benim için

vcorvetttte

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Ağu 2006
Mesajlar
95
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
iyi günler 98-99 model otomatik sunroof lu lpg li vectra bakıyorum daha önceden 2000 model vectra comfort aracım vardı sıfır almıştım sattım ve tadı damağımda bu yüzden buluduğumda 98-99 modelinden almayı düşünüyorum. sizde 150 bin km lerde bi 2.0 vectra b hemde lpg li otomatik vites nasıldır. yüksek km li vectralarda herhangi bir sorun varmı? bir tane buldum 2.0 cd otomatik sunrooflu 155 binde lpg li 12 istiyor fiyat olarak nasıl sizce kazası yok baktım inceledim 2 parça boya o kadar içi falan da güzel şuan takıldığım tek konu 155 bin km de bir lpg li vectra bana sorun yaşatırmı ???
 
bence yüksek km li almayın alacaksanızda bakımlarının düzenli yapıldığı belgelensin..
 
Bencede yüksek km araba alıcaksanız o arabanın bakımları düzenli değilse 2 hafta sonra servisle akraba olmaya başlarsınız :)
 
Arkadaşların dediği gibi bakımları aksamış bi araçsa sanaide çok kankan olur :)
 
Araca bakdım dıyorşunuz km orjınal ışe kı zaden arac kendını bellı eder şöylendılere cok takılmayın 155.000 km'de duzgun bır araç şızı üzmez akşıne mudlu eder.

Ilk aracım 97 2.5 v6' ıdı 230.000 km'de almışdık 0'dan 230.000 e kadar tamamen şervış bakımlı ıdı. Bızı hıç uzmemışdı :)

10 yıllık araç alıyorşunuz bunuda unudmamak lazım şuprızlerede hazırlıklı olmakda fayda var.
 
150 bin o modele göre bence düşük bile, fiyat da gayet uygun.
 
150 bin o modele göre bence düşük bile, fiyat da gayet uygun.
:good:
 
Temizse, bir sorunu yoksa, bakımları düzenli yapılmışsa, vukuatı da yoksa düşünme al. Zaten binip Vectra B güzelliğini bir kere tatmışsın. Hevesini alana kadar seni başkası kesmez :)
 
aynen katiliyorum yüksek kilometre bu ülkede????:(:confused:
otomatik alirken de dikkat edecegin sana tavsiyem...güzel araci isit :D
sonra park et ve vitesi bir p ye bir 3-2-1 ileri geri oynat fazla araci ziplatmadan ve takinti olmadan yag gibi degissin....hele geri fitesden cikista..
 
aynen katiliyorum yüksek kilometre bu ülkede????:(:confused:
otomatik alirken de dikkat edecegin sana tavsiyem...güzel araci isit :D
sonra park et ve vitesi bir p ye bir 3-2-1 ileri geri oynat fazla araci ziplatmadan ve takinti olmadan yag gibi degissin....hele geri fitesden cikista..

ben 2 sene önce 2001 cdx i aldığımda 138 bindeydi.hala yağ gibi geçio otomatik şanzıman ama kaçakları war die muayene kağıdına yazmışlar.neresinden kaçırıyordur_?
 
Geri
Üst