Vectra b baski balata (yardim)

Ahmet becit

Kayıtlı Kullanıcı
78-Karabük
Arkadaşlar 2001 model vectra b Z16XE aracımın baskı balatası yaklaşık 6 ay önce değişti, ancak kalkışlarda ve fazla ısınmada titreme var, ustaya sorduğumda bu balatanın astra balatası olduğu bu nedenle yaptığı söylendi.
Acaba bu aracım için baskı balata farklımıdır, hangisini almalıyım.

Bu kadar zor olduğunu bilseydim soruyu sormazdım kimse bilemiyor demekki

Ahmet bey balata değişti titreme var. İyi o zaman ustaya sorsa idin sıfır araba da neden yok diye?

Cevap bumu oluyor yani

Cevap biz düzgün takamadık ondan olmuştur. Ama işte bunu diyecek usta lazım. Oda bizim ülkede yok.

Üstadım, bahsettiğim aracın baskı balata numarasını biliyormusunuz, malum bulunduğumuz yerde bu araçlardan anlayan pek yok.

Üstadım, bahsettiğim aracın baskı balata numarasını biliyormusunuz, malum bulunduğumuz yerde bu araçlardan anlayan pek yok.

Üstadım bilmiyorum ama illa aramızda bilen arkadaşlar çıkar birazdan yazarlar inşallah arada ben böyle konulara yazıyorum ki arkadaşların dikkatini çeksin diye.

aynı arabada bile iki farklı kodda parça çıkabiliyorken... şasi numarasıyla parçacının bakıp söylemesi daha doğru olur.
eğer yenisini alacaksanız istanbul ankara gibi büyük şehirlerdeki opel parçacılarını telefonla arayıp şasi kodunu söyleyip aracınıza birebir uyumlu olanı almanız en garanti yol olur. volan yüzeyi kontrolü yaptırın taktırırken mümkünse işi bilen bir tornacıda.

Teşekkür ederim

Geri