Vectra B 2.0 aracınız ne yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrBekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrBekir

Kayıtlı Kullanıcı
44-Malatya
Merhaba arkadaşlar... bu aralar bu problemlerle karşı karşıyayım. Bende 97 cd 2.0 var. Bu model araçlar ne yakar? Tüp ve benzin bilgisi verirseniz sevinirim. Özellikle aynı model aracı kullananlar.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1998 model 2.0 GLS manuel vitesli aracı 10 sene boyunca benzinde kullandım. Sakin İzmir trafiğinde şehir içi 10-11 litre, şehir dışı 7-7,5 litre benzin tüketiyordum. Genelde kalkışlarda aracı hırpalamam, 3000 d/d aralığında vites değiştirerek hızımı artırırım. Performanslı kullanımda bu değerlere en az 1 litre civarı ilave etmek gerekir.

1998 model 2.0 GLS manuel vitesli aracı 10 sene boyunca benzinde kullandım. Sakin İzmir trafiğinde şehir içi 10-11 litre, şehir dışı 7-7,5 litre benzin tüketiyordum. Genelde kalkışlarda aracı hırpalamam, 3000 d/d aralığında vites değiştirerek hızımı artırırım. Performanslı kullanımda bu değerlere en az 1 litre civarı ilave etmek gerekir.

Değerli Savaş abim.. 10 - 11 litreyi tam anlayamadım, yani kilometre başımı yoksa 100 kilometremi açıklarsanız çok sevinirim. teşekkür ederim.

Değerli Savaş abim.. 10 - 11 litreyi tam anlayamadım, yani kilometre başımı yoksa 100 kilometremi açıklarsanız çok sevinirim. teşekkür ederim.
100 km de yakıyor

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karışık kullanım ile 8.8/100 km idi.

bende de aynı araç var, km de şehir içi 28-30 kuruş yakıyor lpg de, ama uzun yolda 25 i geçmez. benim lpg tankı küçük 50 tl ye tam doluyor uzun yolda 230km gidiyor. ben biraz süratli kullanıyorum

Geri