bu ilanı bende gördüm. 2007 elegance opc line lar 38-39 aralığında bu ucuz kalıyor tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-vectra-54-000-km-1-9-cdti-elegance-150-hp/detay
sizce bu fiyat normal mi? arkadaşım bu aracı düşünüyor ama çok ucuz gibi geldi bana. hem CDTI hem elegance?
bmw almak için 2004 vectra 1.6 arabamı sattım.ancak bazı sorunlardan dolayı bmw hayalimi erteledim.başka arabaları kullandım ama şu gerçekki hiçbiri opelin tadını vermedi.büyük ihtimal yeniden yuvaya döneceğim.
1.9 cdti düşünüyorum.dizel olduğu için aklımda bazı sorular var.acaba sorun çıkarır mı.yağ yakması şanzıman vs.eski vectra 1000 kmde neredeyse yarım litre yağ yakıyordu.lpgliydi ondan dediler.dizelde de aynı sorun olur mu.internette 100 bin km altı ilanlar neredeyse yok gibi.bu motor beni ne kadar idare eder.250 bin kmye kadar gider mi.otomobili sakin kullanmayı seven biriyim öyle çok fazla da yormam
son olarak eski vectramda çok rahatsız edici bir şekilde kapılardan sesler göğüste tıkırtılar vardı.arkadaşın vectrasında da aynı sorun var.büyük ihtimal yeni alacağım vectrada da olacak.bunun için ne yapabilirim
1.9 cdti ler de yag yakma yok ben hic eklemeden serviste degistiriyorum ortalama 25.000 km yag zamani ama ben 18-20.000 lerde degistiriyorum sorun yok
tikirti, pitirti,zirilti, olur opellerde normal onu degistiremeyiz ama benin size tavsiyem hayallerinizden vazgecmeyin BMW alin bunu opel kullanan bir bmw ci olarak söylüyorum ben bmw mi sattim cokta memnundum yenilemek icin sattim kismet olmadi opel aldim gerci bizim aile opelci 35 yildir opel kullaniyoruz simdiki arabamdanda memnunum sorun yok cok rahat konforlu az yakip cok kaciyor ama bmw nin tadi damagimda kaldi degistirecegim zaman birdahaki arabam e60 m paket insallah.
inşallah darısı bizim de başımıza
ama o kadar para yok en fazla 28-29 bin tl çıkar ona da ancak 2000 model 3 serisi gelir.o kadar eski bmw elimde patlar
peki bir kaportacıya versem arabayı adam bütün plastik aksamı söküp çok sağlam bir şekilde toplasa arabayı sorun düzelir mi