Vecta b fan

OnunAdıHektor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
fanın üzerinde bir termostat var, onda sorun çıktı, görevi ise bir yavaş dönüyor, ikinci kademede hızlandırıyor fanı..
sorun çıkınca usta onu iptal etti, hararet 90'ın az üstüne çıkınca direk hızlı devir devreye giriyor.. motoru soğutunca duruyor..
Herhangi bir sorun yaparmı?
ve aracı stop ettıkten sonra fan çalışmıyor, kontağı kapatmamak gerekiyor...
??

Usta en iyisini yapmış. Zaten bende böyle bir işlem düşünüyordum. Hızlı fan 100 derecenin üzerinde giriyor devreye. En iyisi 90 nın üzerine çıkarmaması. Bu işlemi nasıl yaptı bilginiz varmı?

benim fanda ikinci kademede çalışıyor bi sakıncası yok. ama benimde kafama takılıyor sürekli, aracı stop edince fan duruyor acaba fanın kapanmasını bekleyip kapandıktan sonramı stop etmemiz gerekiyor.

araç durunca fanın çalışması bana pek mantıklı gelmiyor, devirdaim çalışmıyor ki, fan çalışsa ne fark eder?

doğanlarda stop edince fan çalışıyor ama:D

BEnimki hep 90nın üzerine çıkınca çalışırdı senin ağrızadan vardı ikicin fanı açmıyodu kampanya varmış geçen sene hepsini değiştirdim radyotör fan takım komple değişti ama eski radyötörü almadım ihtiyacı olan birine takındedim en iyisi komple değiştirmek sorun tammamen ortadan kalkıyor hiç hararet yükselimiyor araba rahatlıyor

Geri