Reejkard olmasada zaten bu ligta galatasarayın alacağı en kötü sıralama bu sezonki gibi olur. eğer yönetim skibbeyi göndermemiş olsaydı bu takım hem şampiyon olurdu hemde uefa da final oynardı.
Reejkard gibi kaliteli futbolcularla çalışmaya alışmış adamın çok fazla iş yapacağını sanmıyorum. Galatasaray zaten vizyonu olan bir takım başına cevat hocada gelse hem avrupada hemde bu ligde neler yapabileceği belli. Reejkarın elinde sihirli değnekmi varki avrupada bizi sınıf atlacak? ayrıca bunu kimle yapacak? Sabriylemi?, hasan şaşlamı?, ümit karanlamı?, volkan yamanlamı?
bence fazla hayal görmeye gerek yok.
Öncelikle, Skibbe hakkında yazdıklarınıza katılmıyorum.. Skibbe yüzünden bu durumlara düştük.. Kusura bakmayın ama eziğin tekiydi, teknik direktör adına hiç bir vasfı yoktu..
İkinci olarak, bizim ülkemizde Türk teknik direktörü asmak-kesmek, yargılamak ve istifaya zorlamak çok kolay.. Ancak bunu yabancı teknik direktöre yapamıyoruz.. Cevat Hoca'yı bende destekliyorum, adam çıktı, paşalar gibi takımı yönetti ve şampiyon yaptı bizi.. Ancak devam etseydi, 2 yenilgi, 2 beraberlik sonrası onunda kuyusunu kazardık biz..
Son olarakta, Rijkaard'a okadar para verildiyse, onun istediği ve takıma gerekli olan oyuncular transfer edilir.. Paralar 'umarım' sokağa atılmaz..
Dediğiniz gibi, Hasan Şaş zaten gelecek sezon oynayamaz, Ümit Karan'da öyle.. Sabri her nekadar boş beleş bir adam olsada, yaptıkları Galatasaray'ımıza yakışmasada, bence gününde olduğu zaman iyi işler başarıyor, tabi buda sezonda 5 maçı geçmez.. Volkan Yaman konusunda ise, bende yollanması taraftarıyım, hiç başarılı değil...
Gitmesi gerekenler, Ümit Karan, Shabani Nonda, Hasan Şaş, Volkan Yaman, Cassio Lincoln, Tobias Linderoth
ve daha aklıma gelmeyen oyuncular olabilir...
Kiraya verilmesi gerekenler, Aydın Yılmaz, Serkan Çalık, Mehmet Güven, Yaser Yıldız, Serkan Kurtuluş..
Umarım herşeyin hayırlısı olur, UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir sezon geçiririz, tabiiki Turkcell Süper Lig'te ve Fortis Türkiye Kupası'nda da en kuvvetli ve şampiyonluğa en yakın taraf biz oluruz..