vauxhall dreksıyon tokası

Hadi bekliyoruz baakalım nasıl oldu

nasıl takılacağını bulduğunda eskisinin nasıl söküldüğünü anlatırsan çok sevinirim. benimde airbagda vauxhall işareti var çıkartamadım ama çıkartsam opel işaretini takacaktım :)

direksiyonun altında iki tane vida var. onları çıkarırsan üst bölme çıkar. ama fazla çekme orda airbağ kabloları bağlı... airbağ kablolarınıda çıkarman gerekiyor. sonra kapak eline gelir. ama airbağin kendiside kapak kısmında kalır... kenarlarına bakacak olursan airbağ ile kapak kısmını nasıl ayıracağını görürsün.

direksiyonun altında iki tane vida var. onları çıkarırsan üst bölme çıkar. ama fazla çekme orda airbağ kabloları bağlı... airbağ kablolarınıda çıkarman gerekiyor. sonra kapak eline gelir. ama airbağin kendiside kapak kısmında kalır... kenarlarına bakacak olursan airbağ ile kapak kısmını nasıl ayıracağını görürsün.

kardeş ben bi ustaya gitiim bu soledıgını anlatım adama şoyle dedı usta eger kapagın altındakı aırbag torbası kapakta kalıyor ıse kapagı acınca yastıgın katlanma şeklın bozulucagını dagılıcagını soyledı acarsak bidaha toplayamama ihtimalı varmiş sen bunu daha once yaptınmı

O kapaklar deforme olduğunda söküp değiştirebiliyorlar. Bu durmda havayastığı zarar görmüyor olması lazım.

Geri