vatan bilgisayardan bi kurtulsam

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
urunumu arızası yuzunden nisanda verdim oldu diye hazıranda geri geldi baktım olmamıs aynı gun geri verdim olmadı dıye ve aradan aradan iki ay gecti hala onarılmasını ıstıyorsanız onay verin mesajı yolluyorlar onarılmasını istemesem neden oraya tamire vereyimki neyse 3 hafta önce urunumun iadesini istedim 3gun icinde iade gelir dediler 3hafta gecti hala haber yok en son dun aradım yarın mutlaka urun gelecek dediler ama bu sabah aradım bayramdan sonra gelir diyorlar bu nasıl is anlamadım lanet olsun vatan bilgisayara

thh'ye başvur kesin sonuç. ve para iadesi iste sdc. başımdan geçti daha önce.. paramı iade aldım...

Yapacağın tek şey vatan'a git. bağır çağır..
denenmiştir. onaylanmıştır

zaten en sonunda o olacak hadi onarılmasını gectim iade etmek bu kadar zormu ne zaman arasam aracımız cıktı urununuz yarın burda bu kadarda yalan olmazkı

thh'ye başvur kesin sonuç. ve para iadesi iste sdc. başımdan geçti daha önce.. paramı iade aldım...

6 ayda iadesi icin beklerim vatan bilgisayarda bu anlayıs varken

"sikayet var" gibi sitelerede yaz ki başkalarınında başını yemesinler.. O tip sitelere göre hareket eden pek çok kişi var. Ettiklerini bulsunlar en azından.

max. tamir süresi 30 gündür,eger tamirde 30 günde fazla kaldı ise, servise teslim makbuzunuz ve mal alış faturaniz ile tuketici derneklerine başvurmanız halinde, paranız iade edilir, çok kolay bir işlem, ihmal etmeyin.

"sikayet var" gibi sitelerede yaz ki başkalarınında başını yemesinler.. O tip sitelere göre hareket eden pek çok kişi var. Ettiklerini bulsunlar en azından.

sikayet var sitesine yazdım zaten

kesinlikle hakkını ara. gerekli tüm kurumlara şikayet et tabi elinde kesin belgeler varsa. çünkü bizler bu tip kurumları zorlarsak onlar hizmet verir.

Vatan ßilgisayardan Son Derece Memnunum (takibi Şubesine Göre Değişir) Vatan ßilgisayar ßursa Şußesi Çok Güzel Çalışıyor O KAdar Alış-Veriş Yaptık Hiç ß Sorumlada Karşılaşmaıdk...

bende watan topkapıdan laptop almıştım, 1 gün sonra bozuldu ara ara açmıyordu kendini makina(asus) geri götürdüm orda bi test ettiler hemen yenisiyle değiştiler. ben memnun kaldım yani, acaba aldığımız malın markasıyla falan damı ilgisi war?

Geri