Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler Serdar.. Yalnız tam istediğim gibi olmadı. Uç kısımlarında altındaki pisliklerden dolayı hafif kalkma var. Logoyu çıkartmaya da çekiniyorum. Temizlemek için biraz pasta yaptım fakat etki etmedi. Gözü karartıp logoyu çıkarmak lazım.
Aynen..Ben de az önce yapmaya çalıştım carbondan, logo ile boşluk kalıyor...Logoyu söküp alta döşedikten sonra tekrar logoyu yapıştırmak lazım ama yapışkan malzemesi ne olacak?
Önleri daha önce yapmıştım şimdide arka kapı kollarının tutacaklarını karbon kapladım. Ayrıca klima tuşlarını wd40 ile temizledim. Sorunsuz çalışıyor şimdi.
Bugünde perdeleri sildim ve bunca zaman silmeden durduğuma pişman oldum. Pırıl pırıl oldu şimdiye kadar aklım nerdeydi bilmem hep üşengeçlik hep Koltukları ve ayak altındaki halıfleksleri sildim. Halı paspaslarımızı yıkadım. Motor kısmını biraz siliyim dedim ama o kadar karışık ki uğraşılmıyor. Corsa C de motor bu kadar dolu değildi Kapıları da wd40 ile yağladım