uzun yol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar astra h ile üc hafta sonra viyanadan ankaraya yola cikiyorum 2150 km bakalim ilk defa opel ile yola cikiyorum daha öncede bir defa araba ile gelmistim golf 4 sorun olmamisti insallah simdide sorun cikmaz

sağ salim abicim..
hiçbişey olmaz insallah..

allah yardımcın olsun uzun yol.. zor araba içinde sizin içinde..

Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum, fakat yinede olumsuz gelişebilecek olayları düşünüp elinizden geldiğince hazırlıklı olmaya çalışmakta fayda var. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

Bileğine kuvvet, yolun açık olsun.

Biz bi kere kadetti olan bı enıstemle 600 km yol yaptık arac hararet falan yapmıstı arabada su yoktu sıkıntı olmustu cıkmadan yanınıza bıraz su alırsanız ıyı olur ne olur ne olmaz diye ben hep alıyorum artık yolunuzda acık olsun ınsallah bı problem olmaz...

hayirli yolculuklar Mehmet yolun acik olsun benim iznimede 4 hafta kaldi senin yolun kisaymis benimki siegen -osmaniye 3500 km ..

Hayırlı yolculuklar bende Vectra B ile Paris'e gitmiştim biraz sabır istiyor.

hayırlı yolculuklar inşallah

Nasıl abi ilgi çekti mi TR plaka :)
Bilmem çekmiştir herhalde. Daha gösterişli bir araba olsaydı belki daha çok çekerdi. Paris'te düğüne gitmiştim ben. Düğün salonunun önünde 607-S320 CDI-Citroen C6 gibi arabalar vardı onların ortasınada TR 06 plaka Vectra'yı çekmiştim. Gelin arabasıda Cadillac Limuzindi. Tam onun arkasına durmuştum. Keşke bi fotoğrafını alsaydım. İlginç durmuştu:D

Geri