Bugün muayene için hazır olarak istasyona bir arkadaşımla birlikte gittim. Randevu için boş gün bulamayıp alamadığım için mecburen sabahın dördünde randevusuz olarak gittim. Yaklaşık 6 saat beklemeden sonra sıra bana geldi. Görevli bagajı açtıi LPG'ye baktı geri kapattı. Sızdırmazlık aldınız mı, dedi. Hayır gerek yok diye biliyorum dedim. Neymiş efendim tankın üstündeki tarih 04/09 şeklinde olursa istiyorlarmış. 04/2009 şeklinde olmalıymış. Ne fark eder, her iki şekilde de 10 yılı tamamlamıyor desem de apar topar paramı iade edip yolladılar. Sinirimden çatlayacaktım. Arabanın başına gelince 2 yıl önce aldığım LPG-CNG ruhsatı aklıma geldi. Hemen tarihine baktım, daha 2 günüm vardı. Arkadaşın da son günü idi. Tekrar içeri girdim ve müdür yardımcısı ile görüştüm. Durumu anlattım. Belgeleri sundum. Haklı olduğuma ikna ettim. Ancak gel gelelim onlar bağcıyı dövmeyi seçip muayeneyi yapmadılar. Kanun böyleymiş!
Elimde kapı gibi ruhsat vardı, LPG sistemimin kanunlara uygun olduğuna dair bir belge idi ama geri çevrildim. Şimdi, şikayetçi olsam ne olur?
Elimde kapı gibi ruhsat vardı, LPG sistemimin kanunlara uygun olduğuna dair bir belge idi ama geri çevrildim. Şimdi, şikayetçi olsam ne olur?