Üzümü yemeyip bağcıyı döven TÜVTURK

3,5 seneye kadar muayene konusunda eski sistemden daha kötü olacağı korkusundayım
Bu kadar çok müdahale eden olduğu sürece ben o kadar bile dayanmaz diyorum :(.

Eski sistem kadar kötü olacağını düşünmüyorum çünkü eskiden bir sistem yoktu. Tanıdığı olan aracını bile getirmeden işlemlerini hallediyordu. En azından kameralarla bakanlık tarafından denetlenen istasyona araçlar giriyor.

Eğerki istasyonda yaşanan olumsuzlukları başınıza gelen kötü olay ve problemleri, gerek Bakanlığa gerekse Tuvturk'e bildirmezseniz bu sistemden çokta birşey beklemeyin 5 seneye kalmaz çöker. Ama olması gerektiği gibi şikayetlerinizi bildirirseniz herşey düzelir.

İşin en üzücü tarafı sistemleri isteyen de biziz, laçka eden de :(. Piyasada sağlıklı, emniyetli, başkalarına zarar vermeyen, çevreyi rahatsız etmeyen araçların dolaşmasından daha güzel ne olabilir ki? Öncelikle yasa koyucular bunları hayata geçirirken nerede yaşadıklarını iyi hatırlamalıdırlar, avrupadan birşeyleri kopyalayıp ülkede birebir hayata geçirmek yanlış, zira oralarda imkanlar daha farklı, ayrıca oradaki yasa koyucular uygulama yaparken dik duruyorlar, bizimkiler ise başları dara düştü mü çaktırmadan kuralları birer birer yumuşatıyorlar öyle olunca da ipin ucu kaçıyor :(.

Geri