Uzaktan Kumandam 1 Metreden Sonra Açmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eros61ts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kumandadan degilse aracın alıcısında sorun vardır. Bende merak ediyorum mekezi sistemin alıcısı aracın neresinde. ufak bi anteni vardır murlaka belk o kırılmıştırr bilmyorum ama bilen arkadaşlar net bi açıklama yapar sanırım

ben 5. kattayım araç 15-20 metre uzakta çok rhat basıyor. Ama yerden bu mesafeden almıyor.

:good::good::good:ßizim Araçta Aynen Senin Dediğin Gibi Abi 7. Kattan Çok Rahat Açıyo YAnına Gittin mi 2. defa basmamda alıo...

pil i değiştim ama nafilee..Heralde alıcısında bi problem varr.Arac içinde nerde olduğunu bilsem söküp bakacamm valla

Boş ver bir metreden alsın nolacak.. Benimde öyle, Arabanın etrafındaki arabalara binalardan bile etkileniyor. Boş arazide nerdeyse 30 metreden alıyor benim araba..

:D benim 30 liralık alarm dağdan taştan alıyo walla

demekki normali öyle herkes şikayetçi.

:D benim 30 liralık alarm dağdan taştan alıyo walla

demekki normali öyle herkes şikayetçi.

sonradan takılan alarmların alıcısını cama yakın bi yere taktıkları için vede gerçekten güçlü sinyal gönderdikleri için alır onlar.
ama orjinallerde öyle değil.

orjinal alıcılar arabanın gögüs tarafında bir yerde. çünkü arabanın arkasına geçin anahtarı yerde tutarken basın almaz. elinize cam seviyesini kaldırın alıyor. kim bilir belkide bilerek yakından açılması için yapmışlardır.

ya bu cihazın aracın neresınde olduğunu bilen varmi,kafaya taktım sökecem ,yok böyle bişe ya eskı aracımda dandık bı uk vardı kadıköyden taksime açıyordu ,bu ne ya...:mad:

kumandanın içinde trimmer olması lazım; saatçi tornavidasıyla ayarlanabilir; onu ayarlayarak deneyin önce ; olmazsa alıcıya bakın...

Arkadaşım güvenlik nedeniyle uzaktan açılmaması için opelde özellikle yapılmış bir özelliktir.Daha uzaktan çekmesini istiyorsan alarm taktırman gerekiyor.

Anahtarı kafanıza dayayıp deneyin, 3 katına çıkar mesafesi.

ŞAKA YAPMIYORUM, DENEYİN GÖRÜN...

Geri