Uzaktan kumanda

bugun kumandayı actım metal parcalarını telle degiştirdim lehimledim....yine açmada problem yok..kapama yapmıyor..anahtarla kilitliyorum kumanda ile acıyorum saniye gecikmeden tekrar kapama tusuna basıyorum alıyor...bence sorun kumadadan degil...baska neden olabilir....

selam bende izmir de oturuyorum benim arabamın yedek anahtarı yoktu ama egem mail attım fiyat olarak bana bunu dediler

anahtar 70 ytl
kumandalı anahtar 90 ytl
isşçilik 13.30 ytl

Kumandalı anahtar, sustalı anahtarla aynı mı oluyor acaba ?

Abicim o tuş tek başına değişiyor elektronikçilerde mevcuttur ve 3 ytl ye halledersi

Abicim o tuş tek başına değişiyor elektronikçilerde mevcuttur ve 3 ytl ye halledersi

ok..artık öyle yapacaz...

Sorun halloldu... Tüm cevap yazanlara yorum yapanlara tesekkürler...Ayrıca webbee abimize tesekkürler.. 4 -5 defa oksit i temizlemiştim... az önce pas sökücü spreyle resmen kumandayı yıkadım tükenmez kalemi söküp boru olarak kullandım..üfleye üfleye temizledim... Şimdi çalısıyor.. tesekkürler...:pon: :pon: :pon: :pon: :pon: :pon: :pon: :pon: :pon::pon:

geçende bi sitede görmüştüm 2 tane sustalı anahtarlıklı kumanda + merkezi kilit sistemi 33 ytl :D

birde çift kilitleme iptal olurmu eğer böyle bi kumanda takarsak... ben iptal olmasın istiyorum...

Geri