Üyelik iptalinin sebepleri

Mustafa sence cam filmi olan bir araç mı daha tehlikelidir, yoksa sokak aralarında sürat yapan, caddelerde yüksek hızlarda bile makas atan bir araç mı daha tehlikelidir? Mesela ben yanımdan geçen cam filmli araçlara değil de başkalarının can güvenliğini tehlikeye atarak tehlikeli araç kullanan sürücülere kızıyorum.
Abi Çok Haklısınız ben forum kuralındaki o maddedeki ana temayı çok iyi anladım ama benim adaletsizlik olduğunu düşündüğüm durum farklı benim konu biraz kapatılması yönünden daha fazla ön plana çıktığı için kitlendiğini düşünüyorum benim paylaştığım video benzeri trafiği tehlikeye atacak hal ve hareketlerde bulunan videolarda paylaşıldı onlar neden kitlenmiyorum benim tek derdim bu

Valla arkadaşlar videolarını genellikle youtube üzerinden yükledikleri için birçoğunu seyretme imkanım olmuyor (ttnet kullandığım için youtube erişimim yok). Seyrettiğim videolar, okuduğum mesajlar içinde olumsuz bir şey görürsem hemen rapor etmeye çalışıyorum. İçimizde çok genç yaşlarda olan gerçekten korunması gereken kardeşlerimiz var, o çağlardaki halimi bildiğim için bu tür yasaklamaların daha yerinde bir ifade ile alınan tedbirlerin arkasındayım. Altımızdaki araçlar basınca gidiyor ama maalesef basınca durmuyorrrrrrrrrrr :(.

Yani işin özü ; Forum kuralları ayrı , Devlet kuralları ayrı ...

Devlette yakalarsa : Polis

Forumda yakalarsa : Bölüm sorumlusu ..

Konuya el atıyor ..

Arkadaşlar çok düşünmeyin...
Herşeyin hayırlısı...
Giden gider,kalan sağlar bizimdir... ;)

Abi Çok Haklısınız ben forum kuralındaki o maddedeki ana temayı çok iyi anladım ama benim adaletsizlik olduğunu düşündüğüm durum farklı benim konu biraz kapatılması yönünden daha fazla ön plana çıktığı için kitlendiğini düşünüyorum benim paylaştığım video benzeri trafiği tehlikeye atacak hal ve hareketlerde bulunan videolarda paylaşıldı onlar neden kitlenmiyorum benim tek derdim bu

aynı sekilde bircok ticari ilan var forumda ama benimki kapatıldı

Bariz bir haksızlık var kabus kardes ;)

aynı sekilde bircok ticari ilan var forumda ama benimki kapatıldı

Bariz bir haksızlık var kabus kardes ;)

Sadece senin konun kapatıldı yani? Bu konu çok fazla uzadı Yasin kardeşim.Bak ben sitenin üye numarası 10 olan en eski üyelerindenim.Bu forumda VIP üye iken bile silinen mesajlarımın,kapatılıp silinen konularımın haddi hesabı yok! Çok eski bir mevzu ama yönetimde olduğum dönemde Yeliz başkanın bile mesajını sildim ben.Sen halen silinen konundan,adaletten filan bahsediyorsun.Burası bir forum sitesi ve forumlarda demokrasi filan olmaz.Bence daha fazla uzatma Yasincim!

Bu Forumda Hiçbir Sorumlunun Kişiye Özel çifte standart veya kasıt yapacağını zannetmiyorum ve bundan sonra olacağınıda sanmıyorum sadece takip meselesi gözden kaçıyor bazı durumlar diye düşünüyorum ve öyle umuyorum

Geri