Üyelik iptalinin sebepleri

Kaan abi havalarda ısınmadı hasta falan olursun hemide elin moskoflarında:( Bu insafsızlığa birisi dur demeli :D

Of of ! Desme yarami ! Daha 3 gun evel Filipinlerde +35,40 derecede havuzda yuzup gunesleniyordum... Donduk gene kurkcu dukkanina, depresyonlardayim ((((

Makas Yapan Bir honda paylaştık Konumuz Kitlenmiş Sebebide ;

13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.

Bu maddeyi Göz önüne alırsak açık ve spor eksoz satışı merceksiz fara xenon takmak app plaka gibi VS. ile ilgili bütün konmuların kitlenmesi lazım Adaletsizlik burda oluşuyor işte ;)

Herhangi bir adaletsizlik yok, bahsettiğin şeylerin açtığın başlık ile ilgisi yok. Yukarıdaki kural ile uzaktan yakından alakası zaten yok...

O bahsettiğin yasaklar ise Türkiye Cumhuriyeti Karayolları'nın koyduğu kural ve yasaklardır, teknik değişiklik yasaktır diye bir ibare var. Ama bu ürünler legal olarak ülkeye sokulur,satışıda yapılır isteyende kullanır ve birçoğumuz zaten kullanıyoruz bunları.

Ama yukarıdaki kuralı iyi okursan zaten yasak olan şeyi anlarsın. Yasak olan bu şekilde videoları vs. paylaşmak , özendirmek gibi gibi...

Tamam Cam fimi çektirip paylaşanların konularınıda kapatmak lazım ozaman cam filimi legal bi olaymı ?

Anlamıyosun sanırım dediğimi?

Forum kurallarında trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek bunları videoya almak yada böyle videoları paylaşmanın yasak olduğu yazıyor. Yarın öbürgün yönetim olarak böyle bir karar alır kural koyarsak evet o başlıklarda kapanır.

Herhangi bir adaletsizlik yok, bahsettiğin şeylerin açtığın başlık ile ilgisi yok. Yukarıdaki kural ile uzaktan yakından alakası zaten yok...

O bahsettiğin yasaklar ise Türkiye Cumhuriyeti Karayolları'nın koyduğu kural ve yasaklardır, teknik değişiklik yasaktır diye bir ibare var. Ama bu ürünler legal olarak ülkeye sokulur,satışıda yapılır isteyende kullanır ve birçoğumuz zaten kullanıyoruz bunları.

Ama yukarıdaki kuralı iyi okursan zaten yasak olan şeyi anlarsın. Yasak olan bu şekilde videoları vs. paylaşmak , özendirmek gibi gibi...

Trafik kurallarına aykırı diyor maddede bu benim saydığım herşeyi kapsar bence

Şimdi uzun uzun yazmayacagım saptırıyorsun konuyu. Trafik kurallarını madde madde oku istersen.

Ama sana sadece şu kadarını söyleyebilirim. Araçta teknik değişiklik yasaktır, ama cam filmini herhangi bir deri hastalığın yada tıbbi gerekliliğin olduğunda aracına işletebilirsin. Ama kalkıpta polise benim hızlı gitme hastalığım var diyerek senin adına trafikte hız sınırlarının ihlaline birşey denmemesini sağlayamazsın.

Ayrıca işin birde vicdani boyutu var, sence bunların 2si aynı şeymi? Biryerlerden birşey yakalayıp dikkat çekmeye çalışmanın alemi yok. Kalkıpta trafikte gazlanmış bir videoyu paylaşıyorsun ondan sonra cam filmide illegal diyorsun.

Burası herkese açık bir platform, biz kendi adımıza yönetim olarak en azından genç arkadaşlarımıza kötü örnek olmamak adına bu tarz videoları hiç bir şekilde onaylamıyoruz. Cam filmi ile bunu bağdaştırma uzaktan yakından alakaları yok.

Kaldı ki cam filmi yüzünden karşıdakinin ölme riski yok :D (Cam filmi yasak tabiki ve kullanmıyorum)

Şimdi uzun uzun yazmayacagım saptırıyorsun konuyu. Trafik kurallarını madde madde oku istersen.

Ama sana sadece şu kadarını söyleyebilirim. Araçta teknik değişiklik yasaktır, ama cam filmini herhangi bir deri hastalığın yada tıbbi gerekliliğin olduğunda aracına işletebilirsin. Ama kalkıpta polise benim hızlı gitme hastalığım var diyerek senin adına trafikte hız sınırlarının ihlaline birşey denmemesini sağlayamazsın.

Ayrıca işin birde vicdani boyutu var, sence bunların 2si aynı şeymi? Biryerlerden birşey yakalayıp dikkat çekmeye çalışmanın alemi yok. Kalkıpta trafikte gazlanmış bir videoyu paylaşıyorsun ondan sonra cam filmide illegal diyorsun.

Burası herkese açık bir platform, biz kendi adımıza yönetim olarak en azından genç arkadaşlarımıza kötü örnek olmamak adına bu tarz videoları hiç bir şekilde onaylamıyoruz. Cam filmi ile bunu bağdaştırma uzaktan yakından alakaları yok.

Benim Dikkat çekmek gibi bir amacım yok İhtiyacımda yok zaten ;)
Benim paylaştığım videonun yasak olmadığını idda etmiyorum zaten dikkatli okursan anlarsın o video ya kadar kitlenmesi gerenken ne videolar var sokak arasında gazlayan m5 Videoları var örneğin yani bir paylaşıma trafik kurallarına veya topluma kötü örnek olacak gözüyle bakıalcak olursa benim konumdan daha fazla kitlenmesi gereken paylaşım var anlatmak istediğim o

Benim Dikkat çekmek gibi bir amacım yok İhtiyacımda yok zaten ;)
Benim paylaştığım videonun yasak olmadığını idda etmiyorum zaten dikkatli okursan anlarsın o video ya kadar kitlenmesi gerenken ne videolar var sokak arasında gazlayan m5 Videoları var örneğin yani bir paylaşıma trafik kurallarına veya topluma kötü örnek olacak gözüyle bakıalcak olursa benim konumdan daha fazla kitlenmesi gereken paylaşım var anlatmak istediğim o

Biz bölümlerimizde bununla alakalı gördüğümüz tüm videolarda gereğini yapıyoruz. Eğer yardımcı olmak istiyorsanız ve bu tarz videolar gördüğünüzde kapanmasını düşünüyorsanız bizlere bildirmeniz yeterli ;)

Tamam Cam fimi çektirip paylaşanların konularınıda kapatmak lazım ozaman cam filimi legal bi olaymı ?
Mustafa sence cam filmi olan bir araç mı daha tehlikelidir, yoksa sokak aralarında sürat yapan, caddelerde yüksek hızlarda bile makas atan bir araç mı daha tehlikelidir? Mesela ben yanımdan geçen cam filmli araçlara değil de başkalarının can güvenliğini tehlikeye atarak tehlikeli araç kullanan sürücülere kızıyorum.

Geri