Üyelik iptalinin sebepleri

8 aydır üyelik ismimi değiştirmeleri için 2-3 kırmız nickli görevliye mesaj attım takan yok ;)

Ben eski bir gold üyeyim(gOkO).Haksızlığa uğradığımı düşünüp ki hala öyle düşünüyorum, üyeliğimi sildirdim.Belli bir süre geçince de bu nikle yeniden kayıt oldum.Yönetim bazen kullanıcılar için önemli detayları es geçebiliyor.Gönül ister ki herşey adil olsun ama ne yazıkki olmuyor.Onlarıda anlamak gerek diye düşünüyorum zira forum yöneticiliği meşakatli bir iştir.
++++++++++++++++

8 aydır üyelik ismimi değiştirmeleri için 2-3 kırmız nickli görevliye mesaj attım takan yok ;)
bana sizden direkt gelen bir talep olmadı. westi arkadaşımıza bi başvurunuz olmuş bana iletti istediğiniz nick kullanılmakta olduğundan yapılamadı. aklınızda başka bir nick varsa bana iletebilirsiniz.

Bence yönetim, iptal talebi sırasında iptal nedenini açıklığa kavuşturan küçük bir anket düzenleyebilir.

bize gelen öle çok yoğun bir talep yok bu kadar üye içinde üyelk iptalleri çok az. ama zaten topluca üyelik iptali istenirse sebebide ortadadır :D

bize gelen öle çok yoğun bir talep yok bu kadar üye içinde üyelk iptalleri çok az. ama zaten topluca üyelik iptali istenirse sebebide ortadadır :D
Uyelik aidat fiatlarini dusurun biraz. Cok para aliyon, millet kaciyor )

Makas Yapan Bir honda paylaştık Konumuz Kitlenmiş Sebebide ;

13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.

Bu maddeyi Göz önüne alırsak açık ve spor eksoz satışı merceksiz fara xenon takmak app plaka gibi VS. ile ilgili bütün konmuların kitlenmesi lazım Adaletsizlik burda oluşuyor işte ;)

Ödemek için arabanın stepnesini sattım.Düşünün artık...:)
Sen stepneyle kurtardiysan gene iyi. Benim resme bak anla. Ben ustumdeki elbiselere kadar sattim, cibildak cibildak geziniyorum ortada )

Sen stepneyle kurtardiysan gene iyi. Benim resme bak anla. Ben ustumdeki elbiselere kadar sattim, cibildak cibildak geziniyorum ortada )

Kaan abi havalarda ısınmadı hasta falan olursun hemide elin moskoflarında:( Bu insafsızlığa birisi dur demeli :D

Geri