üye alimi durdurulmustur...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sorun değil yaws alışkınız biz anlatım bozukluğundan oluşan yanlışlara sıkma canını
üyelik açılır açılmaz bekliyoruz:)[/quote]

Uzun Zamandir Zaten bu Forumu İncelemekteyim Ama Siteninde Adindan Belli Oldugu Gibi OPELİM.NET bende Reno Clio 1.4 Symbol Var Acaba Uyeligim Kabul edilirmi Dİe Düsünmüstüm Ama Anladimki İllaki Opel Olmasi Sart Deilmis
Bu arada İsmim : ALper
Memleket : Axaray
Meslek : Bilgisayar Donanim Tamir Her Türlü Yardim :)
Yaşım : 23

Arkadaşlar Foruma Üye Alımı database yedeklemesi yüzünden falan durdurulmamıştır.
Belli bir süreside yoktur.

Şimdilik Üye alımı durdurulmuştur, Yönetimden aksi bir açıklama gelene kadar da bu şekilde kalacaktır...

Demek ben yanlış tahmin etmişim, genel bilgi doğrultusunda böyle düşünmüştüm neyse sağlık olsun...

Arkadaşlar Foruma Üye Alımı database yedeklemesi yüzünden falan durdurulmamıştır.
Belli bir süreside yoktur.

Şimdilik Üye alımı durdurulmuştur, Yönetimden aksi bir açıklama gelene kadar da bu şekilde kalacaktır...
Sebep ne başkan ???

Anaaaaaa.Birileri yönetimi fena kızdırmış anlaşılan.Arkadaşlar satılık üyelik bulunmaktadır. Fiyatta bişeyler yaparız.Üyeliğin uyarısı ihtarı bulunmayıp bronz üyelik özelliğindedir. :)

Anaaaaaa.Birileri yönetimi fena kızdırmış anlaşılan.Arkadaşlar satılık üyelik bulunmaktadır. Fiyatta bişeyler yaparız.Üyeliğin uyarısı ihtarı bulunmayıp bronz üyelik özelliğindedir. :)
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: harıkasın. saka bı yana ndn durduruldukı..

nerde yazıo bakındım göremedim...

Mesela ben linkteki gibi bir olay yaşamıştım.Bir konuda kendisinden alıntı yaparak cevap vermiştim bir üyeye ki kendisi de sivrilmeye çalışan bir kişiliktir kendi çapında.(ama bu cevabın linkini vermiyorum)
Daha sonra yeni bir üyelik alarak bana karşı taarruza geçti. :)
Sonra da farkedildi ki bu üyenin değişik kullanıcı adları mevcutmuş daha başka.Üyenin kim olduğu bende gizlidir.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=10470

Yani bence bu durum mevcut üyeler arasında inceleme yapılmasıyla ilgili olabilir,sadece bir tahmin...

Geri