üye alimi durdurulmustur...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpasch

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
biraz önce fark ettim..
forum ana sayfasinda yukarda yaziyor.
"üye alimi durdurulmustur"diye yeni fark ettim.
bu uygulama kac gündür var bilen varmi acaba?

bende şimdi gördüm sağol , da niye acaba ??????

hafta başından beridir....

Evet arkadaslar Ben Keboy Nickli Kisinin Kardesiyim Bende Uyelik Yapmak İstedim Ve Uye Alimi Durdurulmustur Dedi. Bende LND Nickli Arkadasimiza Sordum Sitenin DATABASE yedekleri Aliniyormus Ve yaklasik oLarak 1 Hafta Kadar Surebilecegini Soyledi Bana Bilgilerinize...

Evet arkadaslar Ben Keboy Nickli Kisinin Kardesiyim Bende Uyelik Yapmak İstedim Ve Uye Alimi Durdurulmustur Dedi. Bende LND Nickli Arkadasimiza Sordum Sitenin DATABASE yedekleri Aliniyormus Ve yaklasik oLarak 1 Hafta Kadar Surebilecegini Soyledi Bana Bilgilerinize...

yok yaww ben kesin bilgi vermedim genellikle forum sitelerinde database yedekleri veyahut yenilemesi yapıldığı zaman üye alımı durdurulur sanırım o yüzden demiştim şimdi sen böyle diyince yönetim ne diyon sen der bana amanin, banlattırma beni:):)

teşekkürler keboy bilgilendirdiğin için sana da sağol Samet :)

1 hafta sabredecekler demekki ...

yok yaww ben kesin bilgi vermedim genellikle forum sitelerinde database yedekleri veyahut yenilemesi yapıldığı zaman üye alımı durdurulur sanırım o yüzden demiştim şimdi sen böyle diyince yönetim ne diyon sen der bana amanin, banlattırma beni:):)

Tamam Ozur Dilerim Bi Yanlis Anlatim Olsa Gerek Ozur Dilerim Arkadaslar Hepinizden ( AYrica Ben KEBOY'un Kardesiyim İLerde Foruma Katılacagim)

Belki yönetim konu ile ilgili bir duyuru yayınlar..Bende merak ettim.

:alkis: BencEeEE üyelerii halllk belirleeesiNnNN :D :D :D :eek:

Geri