uydu alıcısı tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cedoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
digitürk ü iptal ettirdim. uydu alıcısı alayım diyorum ama o kadar çok çeşit varki çözemedim sorunu. iyi bir uydu alıcısı hdmi çıkışı olsun tavsiyeniz varmı?

ne alırsanız alın vestel ve goldmaster almayın vesteli evde kullanıyorum berabat otesi alet ısınınca kitleniyo goldmasteri babam satıyo bayisi çalıştığı yer oda çok sorunlu. kumanda sinyallerini geç algılama falan var. Hdmi olayina gelince çıkışı olması pek bir sey ifade etmiyor aynı zamanda hd yayınlarıda göstermeli. geçen bi komşu skytech marka almış hdmi falan yazıyo diye ama hd yayını göstermiyo ne anladım ben o işten o zaman :) bence neta yada nextstar alın bugün gördüm nextstar kampanya yapmış d smart veriyo aile paketi falan yaziyordu...

next hdmı cıkışlı al sorunsuz drembox hdmı tavsıye ederım guzel cıhazlar kullanıyorum

abi next ve nextstar al memnun kalırsın bende next var çok menunum güncelleme otomatik tarama hatırlatıcı v.s bir cok özelliği var

yumatunun hdmi çıkışlısı var mı bilmem ama 3 yıl kullandım maşallahı var. arama fonksiyonu çok kullanışlı mesela.
şimdi dsmartın nexti var çok sevmedim

Abi ben Ankarada konya sokaktan 25 tl ye markası abuk subuk bişey aldım alet süper sorunsuz , çok hızlı geçiyor , 1.5 yıl oldu banamısın demedi inanki:D

Uydu forumlarındaki izlenimlerime göre, atlanta, yumatu ve baff gibi markaların fiyatına göre çok önemli işler yaptıkları anlatılıyor. Ancak, kart paşlaşımındaki sıkıntılar nedeniyle millet bu tür cihazları elinden çıkarmaya çalışıyor. Ben kendim, skystar hd2 tv kartı kullanıyorum.

bende de SUNNY HDMI çıkIşlı ve USB girişli bir modeli mevcut, USB ye kayıt yapma özelliği var.150 tl gibi fiyatı vardı, bende memnunum :good:

Uydu forumlarındaki izlenimlerime göre, atlanta, yumatu ve baff gibi markaların fiyatına göre çok önemli işler yaptıkları anlatılıyor. Ancak, kart paşlaşımındaki sıkıntılar nedeniyle millet bu tür cihazları elinden çıkarmaya çalışıyor. Ben kendim, skystar hd2 tv kartı kullanıyorum.
aman baff dan uzak durun guzel gösterıyor sorunlu cıhaz :D

Geri