Ustalardan Büyük Yardim Bekliyorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan attv63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

attv63

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Degerli saygı deger ustalarım ve arkadaşlar;
sizlerle bi konuyu paylaşmak istiyorum arac ım 1997 model vectra b cd 2000motor
arkadaşda ise aynısı ama 96 model onun arac ı 2000 motor benim araçda hiçbir aksesuar yok motorla ilgili yani arkadaşda ise 17 inc cant bide komple egzos var (yani bildigim benim) bununla gece vakti yarıştıgımda öylesine yani 1 ve 2 vitesim idare eder ama 3. vitese geçtigim de arkadaş bana fark atıyor ha gaz yemesi normal birde bende lpg de var sıralı sistem ama hiçbir fark olmuyor yarışda.yani benim araç bir türlü buna yetişemiyor chip falan olmadıgından eminim yanlız dedigi yalan degilse eger pistonları aldıgı kişi genişletmi büyütmüşmü öyle birşey diyor.motor kaputunu aç dedigimde ise açtırmadı bakmamı istemedi.(bence bu numara birşey yok).benim araç 1. vites de 60 2. vites de 120 ye kadar rahat çıkıyor 3 ise 140 a falan dayanıyor devir e baglı gerçi.şimdi sizlerden ustalarımdan ricam bu araç da ne var ve ben aracımın hızının artması için ne gibi birşey yapabilirim oynama falan masrafsız birşey yani fazla masraflı istemiyorum.lütfen sizlerden bi yardım bekliyorum aracım gitmiyor yani baskı balata falan herşey 0 yapıldı benim...Buna beyinden yada herhangibir yerden ayar verebilirmiyiz lütfeeen bi yardım...ilginize tşkler arkadaşlar

kaputu açtırmadıgına göre orda kesin bişey var..

2.viteste 120-3.viteste 140? 3.viteste 140 yapıyorsan arkadaşının 3.viteste yanından uzaması çok normal.. Kaputu açmamış,açsa ne anlayacaksın arkadaşım? Hem arkadaşının aracında komple egsoz ve büyük piston varsa geçememen gayet normal..Trafiğe açık alanlarda yarışmanın ne derece tehlikeli olduğunu yazmamada gerek yok aslında ama bir hatırlatıyım dedim ;)

rampa yukarı dene birde??

merhaba kardes arkadasının pıstonlarında ve egzozda oynama varsa farkatması gayet normal. aracında acık hava fılıtresı varmı bılmıyorum bıde cücükbır tüyo şelden 100 oktan benzını dene ben memnunum

hava filitresi egzos sistemi tabiki etkiler ben burda cogu 2000 motor vectraları kalkısta rahatlıkla geçiyorum 3. vitise kadar dayanıyorum ama mesafe uzadıkca motor farkı cıkıyor ortaya bencede kaputu açtırmamasının nedenleri performasnla ilgili birşey var ekstaradan....

arkadaşım ben sana farklı bi uygulama önericeem sen aracını bi servise götür ve servisteki ustaya dekiiii
benim aracımın motor kompresyonunu ölçtürmek istiyorum de ve sonra o kompresyon değerlerinide 1.2.3.4. silindirler olmak üzere çıkan değerleri bu sayfaya yaz bende sana sebebini sööliim
ok

Arkadaşlar aklıma gelmişken benim hava akış metrem arızalı ondan bişe meydana gelirmi yavaşlama falan ??

e o arkadaşında egzost,büyük piston falan varmış sende de lpg.
yani onda + sende - normal bence

Bir arkadaşımız yarışta diğer arkadaşı geçebilsin diye çok güzel önerilerde bulunuyorsunuz.

Geri