yaw, ustalardan buyuk yardim bekliyorum diye yazinca, hele neymis adamcagizin derdi, bi bakayim dedim kendi kendime.
urfalı hemserim,
eger bulursam, buraya kaza sonrası vectraların ne hale geldiginin resimlerini koyacam.
belki bu resimler sizi 3. viteste niye 140'ta takılıyorum da 160'a cıkamıyorum diye dusunmekten biraz uzaklastirir.
gerci
www.euroncap.com
sitesinden de tum araclara bakabileceginiz gibi vectralara da bakabilirsiniz. soldan aracı secin sonra cıkan sayfa video'ya tiklayin. bu da eminim size bir fikir verecektir.
ha bir de su yakin gelcekte gelmesi beklenen çin malı arabalara da bakin. cherry idi galiba ismi. hava yastigi koymus bide arabaya, ulan kaza sonrasinda on kaput adamın icine yerlesiyor ne yastigi. delirmemek elde degil. hangi akla hizmet yapiyorlar hayret.
bu arada usta degilim ama bildigimi paylasayim, o araba (standart halinden bahsediyorum ) 2. viteste 120 yapamaz. 100'u gecemez. eger sen 120 goruyorsan kadranin yaklasi % 20 hatali gosteriyor demektir. (bunun da bissürü sebebi var/olabilir) 3. vitestede 140 goruyorsan yalcin arkadasin dediigni gibi kompresyona baktirmalisin.
bari gece yapmayin bunu. hic degilse etrafınızı gorun.
ne olur ukalalık olarak nitelendirmeyin yazdiklarimi.
saygılar.