Umuda yolculuk!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exilegs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İmkansız bir aşkın peşinden koştum niye mi???Aşk imkansızlıkları mezara gömer diye düşündüğüm için.Sarıldım bu umuda.Umut muydu???Aptallık mı???İlk başta çok güzel bir umuttu çok güzel günler geçirdiğim bir umut diyarı sonra gerçek oldu...Umut hissi kısa sürdü yüreğimde umut küçük geldi sonradan kalbime...Çünkü gerçek oldu...Umut artık neydi ki benim için bir hiç!!!Çünkü sahiptim herşeye ;çünkü sahiptim ona herşey tamamdı ONUNLA...Umudun yerini hayaller aldı.
Ama gerçek olabilecek hayaller...Rüyalarda kuruyordum ama hayalleri...Hayalleri kurarken sonbahardı...Ama ben son baharda ilk baharı yaşamaya başladım.
Bi gün geldi...Rüyadan uyandım...O gün geldi..herşey bitti...Bittiği günde yaz mevsimiydi.Ama ben bu sefer kışı yaşıyordum...Sonra hayal kurmaya başladım.Ama bu sefer imkansız hayalleri...Bu sefer rüyada da değil...Keşke rüyada kursaydım.Çünkü rüyalar gerçek olmuyor...O gitti herşeye sahip adam herşeyden yoksundu.
Gerçek zannettim yaşadığım için.Gerçekte değilmiş...Yaşanan herşey gerçek olmuyormuş...Umutmuymuş!!Aptallık mı?Meğersem ben aptallığa umutla bakmışım!!!Meğersem umut değilmiş sarıldığım...

Hani vardı ya o umudu kalbine küçük gelen ben; umudu beğenmeyen ben ;yüreğine küçük geldiği için önemsemeyen ben şimdi umut bile sığmıyor yüreğime :(:( Şimdi ben o umuda bile razıyım!!!
Şimdi ben seni düşünmemenin umudu olsa bile Razıyım!!!!!! :(Bana kalbimi geri ver içi boş olsa bile...Ver ki umudum bari sığsın içine :(:(:(

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :good:

serhan gene döktürmüşsün güzel bir çalışma :good:

Serhan bu formun Avrupa Yakasi dizisindeki Gulenay Abi'si gibi.... Bi daliyor mevzuya, milleti salya sumuk aglatiyor :)

gece gece üşenmemişte abim :D gerçekten güzel olmuş

Geri