ülkemizde benzine zamın ana nedeni

benzinin varil fiyatı olmuş 110 dolar ondan çıkıyor başka bi açıklaması yoq

benzinin varil fiyatı olmuş 110 dolar ondan çıkıyor başka bi açıklaması yoq

hükümet ve firmalar varil fiyatında artış diyor. bari sen deme.varil fiyatı tüm dünya için geçerli, sırf bize değil. çoğu ülkede pompa fiyatı 1 dolar civarında. varil fiyatı ile alakası yok. vergi vergi vergi.

valla bizim insanımızda alışmış baksanıza... kendi kendine hükümete kılıf uyduruyor ben hükümet olsam böyle halk olduğu sürece 5 ytl yapardım allahh allahhhh

devletin bu oranda vergi aldığı başka birşey varmı bilmiyorum petrolden başka.şirket sahiplerinden alamadığı vergileri almanın en kolay yolu! işçiden memurdan daha eline geçmeden alır vergiyi, vatandaştan da hayatta sektirmez,ama çoğu büyük şirketten de alamaz maalesef! kendi ödemesi gerekeni ise kaç yılda alırsın bilmem!

2 ytl ye bile fitim ben 1i geçtim

2 ytl ye bile fitim ben 1i geçtim

Kıbrısta 1950 mesala oraya gittiğimde ayda bosuna 1500km yapmıyordum 90-95 ytl ye depo doluyordu böyle gelmişl böyle gider artık ucuzlatacakları yerde hergün zam hergün zam.

artık dizel araçların bile alternatifi kalmadı ...ileride alternatif yakıtlara yönelecek Türkiye kanısındayım....

saçma :S

Iran da depo 5$ a doluyormuş :s

eşini dostunu ziyaret edecek oluyorsun en az kafadan 50 ytl benzın parası gıdıyor. çok diyeceklerım var içim dolu ama desem ne olacakkı sevmıyorum bu hukmetı ben. piyasa çok durgun euro mazot benzın gıda aldı basını gıdıyor

Geri