Uğultu sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ABEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ABEY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, daha önce bir arkadaş özellikle 2006 astra (classic)twinportlarda 3000 devirden sonra motordan ıslık-uğultu sesi gibi bir ses geldiğini,bunun için bu araçların gaz kelebeğinin üretim hatası (plastik aksamından dolayı)olduğundan değiştiğini söylemişti.Yetkili servise sorduğumda böyle bir durumun olmadığını söylediler.
Bende de aynı arac olduğu için kafaya taktım.Böyle boş şişeye üflersiniz de ıslık uğultu arası bir ses çıkar.Öyle ama bugün usta ile çıktığımız testte giderken motoru stop etti.Ses yine vardı. Rulmanlardan olabilir dedi.Ya da rüzgarın sesinden.Şimdilik bir sorun yokmuş.Bilgisi olan var mı acaba?Ne olabilir?

arkadaşım o uğultu twinportlarda var lastiklerden geliyor bendede 2008 var yavaşgiderken geliyor hızlı giderken yok

arkadaşlar aynı sorun bende de war arabam 2000 cdx normal rolantide çalışırken resmen ıslık çalıyor araba yolda giderken anlaşılmıyor ama rolantide dururken net bi şekilde duyuluyor neden olabilir acaba

the İMAM

Bir çok kişide aynı durum varsa bence kafaya takmaya gerek yok Ufak tefek sesleri kulağımıza alışkanlık haline getirirsek aracımızı her kullanışta pinpirikleniriz.

İnşallah lastiktendir.Ben bu üzerindeki dunlopları da bir türlü sevemedim.10 bin km sonra değiştirmeyi düşünüyorum zaten.
Rulmandan kaynaklı bir uğultu ise ne yapılabilir.Sorun olur mu?

bende de var 2006 astra önce 98 corsa b vardı bütün samimiyetimle söylüyorum corsa bu araçtan çok çok üstündü. bu arabanın her şeyi faul. açıyorum kontağı bir vızıltı geliyor. araç seyir halindeykende bu vızıltı var ancak hissedilmiyor. ustaya sordum twinport dedi normal, ustaya sordum direksiyon servosu dedi, tatmin edici bir yanıt alamadım.

Geri